The Humble Bundle

Betal hvad du vil for nogle af de mest populære spil, og alle pengene går til velgørenhed! Lyder det ikke også lidt for godt til at være sandt?

Hvad er det?

I ”The Humble Bundle”, vil der generelt være 6 spil, som du kan betale hvad du vil for at modtage, de fleste af spillene vil kunne indløses med en ”nøgle-kode” på steam eller origin. Derudover vil der ofte være 2 Premium spil, hvor du skal betale højere end gennemsnittet for at modtage. (Gennemsnittede ligger normalt omkring $6 hvilket svarer til omkring 33dkr.) Den mest populære ”bundle” der har været indtil videre var Origin Bundlet, som indhold: The sims 3 + DLCs, Battlefield 3, Dead Space 3, Dead Space, Crysis 2 Maximum Edition, Burnout Paradise: The ultimate box, Medal of Honor og Mirror’s Edge. Alle spillene kunne modtages for minimum $6,- og der var over 2.1 millioner mennesker der udnyttede denne unikke chance!

Velgørenhed

Siden ”The Humble Bundle” startede tilbage i 2011, har de givet mere en 25 millioner væk til 14 forskellige velgørenheds organisationer. Når du køber et bundle, vælger du helt selv hvilket beløb du ønsker at bruge, og hvor meget hver enkel organisation skal modtage.

Weekly sale

Som noget nyt er www.humblebundle.com begyndt at lave et nyt bundle hver uge, som indeholder flere ukendte/nye spil. Men det sker også at der kommer gamle klassikere. Som f.eks. i det nuværende ”weekly sale” som indeholder bla Cities XL Platinium, Game of Thrones, og The Testament of Sherlock Holmens. ting

PewDiePie

Udover de ”bundles” de selv laver, har PewDiePie også lavet sin egen bundle, som bla. Indeholdt McPixel, The Showdown Effect, og Amnesia, som alle er spil, som den kendte youtuber spiller på sin YouTube Channel, udover de penge som blev donerede af dem der købte bundlede, betalte PewDiePie også et beløb pr bundle der blev solgt, dog med et maksimum.  

Så hvis du gerne vil spare penge, og fylde dit steam og origin bibliotek op med gode spil! Så skal du helt sikkert tjekke ”The Humble bundles” hjemmeside ud!  

www.humblebundle.com