Cookie- og privatlivspolitik

Introduktion

Når du besøger artikelforum.dk indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold.

Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet.

Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies

Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil eller tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies kan du risikere, at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:

  • Google Analytics
  • Affiliate partnere, Kan være, men ikke begrænset til Adservice, Partner-ads, Digital Advisor, Adtraction, Google Adsense, PriceRunner, Webclicks.Webgains, TradeTracker, Adrecord, TradeDoubler, Adrecord, Amazon, EuroAds, Zanox, Danske Spil, Facebook Pixel, Discuss.

Nyhedsbreve bliver styret af Mailchimp.

Oversigt over Cookies

Nødvendig

Nødvendige cookies hjælper med at gøre en hjemmeside brugbar ved at aktivere grundlæggende funktioner såsom side-navigation og adgang til sikre områder af hjemmesiden. Hjemmesiden kan ikke fungere ordentligt uden disse cookies.

NavnUdbyderFormålUdløbType
CookieConsentgamerguru.dkGemmer brugerens cookie-samtykke-tilstand for det aktuelle domæne.1 årHTTP Cookie
wc_cart_hash_#gamerguru.dkUklassificeretSessionHTML Local Storage
wc_fragments_#gamerguru.dkUklassificeretSessionHTML Local Storage
wordpress_test_cookiegamerguru.dkAnvendes til at tjekke om brugerens browser understøtter cookies.SessionHTTP Cookie

Statistik

Statistisk cookies hjælper webstedsejere med at forstå, hvordan de besøgende interagerer med hjemmesider ved at indsamle og rapportere oplysninger anonymt.

NavnUdbyderFormålUdløbType
@@History/@@scroll|#gamerguru.dkUklassificeretPersistentHTML Local Storage
_ga [x2]gamerguru.dkRegistrerer et unikt ID, der anvendes til at føre statistik over hvordan den besøgende bruger hjemmesiden.2 årHTTP Cookie
_gat [x2]gamerguru.dkAnvendes af Google Analytics til at drosle hastigheden på antallet af forespørgsler til serverenSessionHTTP Cookie
_gid [x2]gamerguru.dkRegistrerer et unikt ID, der anvendes til at føre statistik over hvordan den besøgende bruger hjemmesiden.SessionHTTP Cookie

Marketing

Marketing cookies bruges til at spore besøgende på tværs af websites. Hensigten er at vise annoncer, der er relevante og engagerende for den enkelte bruger, og dermed mere værdifulde for udgivere og tredjeparts annoncører.

NavnUdbyderFormålUdløbType
_hjIncludedInSamplegamerguru.dkAngiver om brugerens navigation skal registreres i en given statistik.SessionHTTP Cookie
collectgoogle-analytics.comBruges til at sende data til Google Analytics om den besøgendes enhed og adfærd. Sporer den besøgende på tværs af enheder og marketingkanaler.SessionPixel Tracker
frfacebook.comAnvendes af Facebook til at levere forskellige reklame-tjenester, herunder realtids-bud fra tredjeparts-annoncører.3 mdr.HTTP Cookie
impression.php/#facebook.comAnvendes af Facebook til at registrere visninger af sider med Facebook login-knappen.SessionPixel Tracker
KADUSERCOOKIEpubmatic.comRegistrerer et unikt ID, der identificerer brugerens enhed ved tilbagevendende besøg på tværs af hjemmesider, der anvender samme annoncenetværk. ID’et anvendes til at målrette annoncer.3 mdr.HTTP Cookie
NID [x2]google.com
gstatic.com
Registrerer et unikt ID, der identificerer brugerens enhed ved tilbagevendende besøg. ID’et anvendes til at målrette annoncer.6 mdr.HTTP Cookie
pcs/activeviewgooglesyndication.comUklassificeretSessionPixel Tracker
trfacebook.comUklassificeretSessionPixel Tracker

Uklassificeret

Uklassificerede cookies er cookies, som vi er i færd med at klassificere sammen med udbyderne af de enkelte cookies.

NavnUdbyderFormålUdløbType
afp-identgamerguru.dkUklassificeret29 dageHTTP Cookie

Personoplysninger

Generelt:

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan identificere dig som person.

Når du benytter artikelforum.dk indsamler og behandler vi en række af den type informationer. Det sker f.eks. ved almindelig tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser).

I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Hvilke Persondata indsamles og hvad er formålet?

Vores virksomhed lever af affiliate marketing og eksterne annoncører.

Her kan du se, hvilke persondata vi indsamler og hvorfor.

Det er blandt andet oplysninger om, hvilke klik du foretager på vores hjemmeside, så vi kan afregne overfor vores samarbejdspartnere.

Hvis du bare kigger på vores hjemmeside, så bruger vi Google Analytics til at optimere vores hjemmeside og se statistikker over besøgende. Desuden bruger vi nogle gange tredje parts programmer som Hotjar og VWO, så vi kan optimere bruger oplevelsen. Desuden bruger vi nogle gange Facebook Pixels til retargeting.

Hvis du downloader ting fra hjemmesiden

Så modtager vi, og bruger din IP for at downloaden rent teknisk kan forekomme.

Hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev.

Så modtager vi dit navn, og mail adresse. Det gør vi for at den service kan fungere, så vi får sendt nyhedsbrevene til dem der har tilmeldt sig.

Du kan til enhver tid, afmelde dig nyhedsbrevet ved at klikke på afmeld/unsubscribe i selve nyhedsbrevet. Dog kan vi være nødsaget til, stadig at bevare dine data i en periode, så vi kan dokumentere, at det var dig selv der tilmeldte dig i første omgang.

Videregivelse af persondata

Til nogle former for persondata, videregives dine oplysninger til tredje part. Dette gøres for at hjemmesiden fungerer, så vi kan blive afregnet for brugen af hjemmesiden. De persondata de får adgang til, er kun oplysninger om selve sessionen, og ikke dine persondata som navn og mailadresse.

Vi videregiver også oplysninger til bla. Mailchimp, der opbevarer dit navn og mailadresse til brug for udsendelse af nyhedsbreve.

Når der bliver taget backup, så overgives data også til en ekstern partner.

De virksomheder vi overgiver data til, de bruger kun dine data efter vores instrukser, og kun til de formål som de er beregnet til. Vi har særskilte databehandler aftaler med disse selskaber.

Hvor længe bliver mine data opbevaret.

Nogle data som statistikker opbevares som udgangspunkt i tre år, mens data der er omfattet af regnskabsloven skal gemmes i fem år.

Sikkerhed:
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen. Vi overholder den nye lovgivning omkring opbevaring af persondata, og har truffet de fornødne aftaler med vores samarbejdspartnere.

 Data om din brug af websitet, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Internt i virksomheden, har vi regler for hvem der har adgang til de forskellige data.

Af tekniske foranstaltninger tager vi løbende backup af alle vores data, og vi sikrer at de

 Rettigheder

  • Du har ret til at få rettet de persondata vi har liggende på dig.
  • Du har ret til at få en kopi af de persondata vi har liggende på dig.
  • Du har ret til at få slettet de persondata vi har liggende på dig.
  • Du har ret til at tilbagekalde eventuelle samtykker.
  • Du har ret til at modtage oplysninger om hvordan vi behandler persondata.
  • Du har ret til at klage over vores behandling af persondata.

Hvis du vil have rettet eller slettet dine persondata skal du rette henvendelse til «Mail» .

Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Links til andre hjemmesider.

Vi gør brug af at linke til andre hjemmesider i udpræget grad. Både gennem affiliate links, men også direkte linkning hvis vi skønner det giver en bedre bruger oplevelse. Vi kan på ingen måde gøres ansvarlig for indholdet på disse sider, da det kan have ændret sig fra da vi skrev om siden, og så til nu. Når i forlader «Hjemmeside», så gælder vores privatlivs politik ikke mere.

Opdatering af privatlivspolitikken.

Vi tilstræber at give vores brugere den bedst mulige oplevelse og beskyttelse. Det betyder også, at denne privatlivspolitik kan opdateres over tid. Vi oplyser alle ændringer her på siden, og henvender os således ikke til tidligere besøgende.

Udgiver

Gamerguru.dk ejes og publiceres af og er derfor registreret som persondata ansvarlig:

Gabble Entertainment I/S
CVR-nr. 39 46 18 89
Bakkebøllevej 91
4760 Vordingborg
Telefon: + 45 2895 9095
E-mail: admin@gamerguru.dk

V.1.0 – 20 maj. 2018