Rocket League

Et futuristisk sports-action spil!  I Rocket league får du muligheden for at prøve dine kræfter af, i et spil der på en flot og underholdende måde har sammensat det bedste fra fodbold og bil spillene som vi ...
4.5

FIFA 17 Anmeldelse

Skab din egen fodboldhistorie I FIFA 17 får du muligheden for at lave historie både på og uden for banen. Du spiller som den nye Premier League stjerne, Alex Hunter. Du vælger den klub du helst vil spille so...

World of Warcraft: The Burning Crusade

World of Warcraft: The Burning Legion er den første udvidelse til det populære World of Warcraft. I udvidelsen her er der mulighed for at stige til level 70, vælge i mellem to nye racer og så byder The Burning Crusade selvfølgelig også på nye dungeons, raid og battlegrounds.

World of Warcraft

World of Warcraft er nok det mest prisvindende rpg spil til dato, og det er ikke uden grund. Spillet er fra 2004 og har gennem de tidligere Warcraft spil præget spillere over hele verden med sin fantastiske historie. En historie som er så detaljeret at spiller efterfølgende har fået endnu flere udvidelser.

Dying Light

Velkommen til karantæne zonen. Oplev en original og intens historie i en inficeret by, afskåret fra den omkring liggende verden. Du bevæger dig rundt i en verden hvor det gælder om at holde sammen, for her er det kun den stærkeste som overlever!

The Division

Vi lever i en kompleks verden. En verden som mere den udvikler sig, jo mere sårbar bliver den. Vi har har skabt en verden af korthuse, som blot venter på at styrte sammen!

The Witness

Du vågner alene op på en besynderlig ø, som er fuld af hovedbrud, der vil udfordre og overraske dig. Du husker ikke, hvem du er, og du ved ikke, hvordan du er endt der, men der er én ting, du kan gøre: udforske øen i håb om at opdage spor, genvinde hukommelsen og finde en vej hjem.

Star Wars Battlefront

Star Wars Battlefront lader dig opleve de mange heroiske øjeblikke fra den populære saga. Du vælge selv om blandt fodsoldat, pilot, jedi og sith. Star Wars Battlefront byder på op til 40 personers multiplayer baner, offline såvel som online.