Outlander

Er du klar til at træde ind i Dungeons & Dragons (D&D) med en forbindelse til det vilde, det ukendte og naturens rå energi? Lad os tage et kig på Outlander-baggrunden.

I Players Handbook 5th Edition præsenteres Outlander-baggrunden, der indfanger essensen af en karakter, som er vokset op i naturen. Som en Outlander, er din karakter hjemme, hvor der er frisk luft og åbne landskaber og har særlige evner, der kommer fra at leve i vildmarken.

Outlander i spillet

Din centrale feature som Outlander er “Wanderer”. Med denne feature har din karakter en fremragende hukommelse for kort og geografi samt evnen til at finde mad og vand til sig selv og dine ledsagere. Denne funktion er yderst nyttig i udendørs eventyr eller overlevelsesscenarier.

En Outlander har også en dygtighed i overlevelse og atletik, hvilket gør din karakter til en dygtig jagtmand, vandringsmand og udholdende atlet. Du vil også være dygtig i et musikinstrument af dit valg – en reminiscens af de lange nætter tilbragt ved lejrilden.

er outlander baggrunden noget for dig

At spille en Outlander kan give en interessant vinkel til din D&D-oplevelse. Din dybe forbindelse til naturen og din evne til at overleve kan føre til unikke løsninger på udfordringer og skabe spændende historieøjeblikke.

Som Outlander, skal du huske, at vildmarken er din sande hjem, og civilisationen kan føles underlig og uvelkommen. Hvordan holder du fast i dine vilde rødder, samtidig med at du navigerer i verdenen af bymure og hofliv?

ekstra inspiration til din baggrund

Hvis du er på helt bar bund ang. hvordan din karakters personlighed skal være, hvad der har været med til at forme din karakter inden eventyret starter. Så tilbyder Players Handbook 5th Edition, en hjælpende hånd i form af 4 rækker af henholdsvis personlighedstræk, idealer, personlighedsfejl og personlige bånd til andre personer fx. en mentor eller god ven.

Disse lister kan være en god måde at skitsere hvordan din karakter ser på omverdenen, og hvis du gerne vil se dem står de udførligt beskrevet i Players Handbook 5th Edition side 121-141.

konklusion omkring outlander baggrunden

Udforsk vildmarkens mystik, fortæl historier ved lejrbålet og føl vinden i dit hår. Outlander-baggrunden bringer naturen ind i din historie og lader den løbe vildt.

Skulle dele af Outlander baggrunden tiltale dig, men mangler den en smule af dit eget flair, så snak med din DM. Tit kan man ændre lidt på tingene så det passer til din egen ide om karakteren.

Husk, din DM er der for at hjælpe dig gennem et episk eventyr, så længe du spørger om hjælp kan i sikkert finde ud af noget.

 

Venlig hilsen Din DM