Gamer stol test 2024 | Den ultimative guide

Når det omhandler Gamer Stol, så tales der stadigvæk som om at det er en luksus vare. Men det er det absolut ikke mere.

Rigtig mange mennesker bruger rigtig mange timer foran computeren, derfor har vi valgt at lave denne Guide til dem, som stadig gerne vil bruge mange timer foran computeren men som vil undgå at få ondt i ryggen.

Find din næste stol her!

Der findes 2 typer mennesker – dem der går i seng om aftenen, og dem der går i seng om morgenen. Her til kan man jo så også sige, at disse 2 former for mennesker kan påføres Gamere. Det er ikke rigtig nogen hemmelighed længere at rigtig mange mennesker – primært det mandlige køn – spenderer rigtig mange timer foran computeren. Hvad enten det er om dagen, eller om natten.

Endnu en gang er prisen vigtig. Det er den jo altid, og derfor tager jeg naturligvis også forbehold for de, hvis budget ikke rækker særlig langt.

En ordentlig kontor stol ligger i et prisleje fra 700 kr. til 3500 kr. Det afhænger som regel om hvorvidt du køber en decideret “Gaming” stol, eller du “bare” køber en luksus direktørstol.

Hvis budgettet ikke rækker særlig langt, så kan du holde øje med diverse kampagner fra f.eks. Jysk – de har ofte rigtig gode billige læderstole og almindelig kontorstole til omkring 600 kr.

Husk at en ordentlig stol er en investering – du kommer jo ikke til at smide den ud foreløbig!

Denne artikel indeholder reklamelinks

Corsair TC100 Relaxed

Corsair TC100 Relaxed er en mere stilren gaming stol end vi normalt ser. Stolen er designet i det klassiske racer-look og med god mulighed for at tilte ryggen som en god recliner, men materiale og farve er mere dæmpet. Stolen er dækket af et let stof som gør stolen mere åndbar.

Features

 • Op til 188 cm høj
 • Max 120 kg
 • 81 cm ryglæn
 • 59 cm bredde ved skulder
 • 33 cm bredde ved læn
 • Sædehøjde 45 – 55 cm
 • Sædedybde 38 cm

Paracon ROGUE

Når man snakker om gamer stole, så kan man ikke undgå at snakke om Paracon, som er et af de mærker som har sat standarden indenfor stolene med deres Paracon ROGUE stol. Her får du både en enorm god gaming stol, som på samme tid er til at betale med en masse udstyr, såsom lækre puder til både lænd og nakke.

features

 • Justerbare 3D armlæn
 • PU-læder
 • Justerbart op til 135 grader
 • Tilt funktion med lås
 • Nakke- og lændepude
 • Vægtkapacitet på 105kg
 • Mange farvekombinationer

Samme features for mindre penge

Paracon er en gaming stol i den billigere ende, hvor alle kan være med. Men du får stadigvæk en masse for pengene og er en virkelig god stol til pengene.

Multifunktionelt muligheder

Med Paragon ROGUE får du en masse ekstra muligheder som gør det muligt at tilpasse stolen lige præcis til dig. Eksempelvis kan kan du tilpasse armlænene helt op og ned, samt dreje dem så de har en åben eller lukket vinkel.

Nordic Gaming Racer gamer stol - i stof

Nordic Gaming har lavet denne ret eksklusive stol i stof, i stedet for PU-læder som vi ser alle de andre stole i. Dette giver stolen et helt unikt look og giver også mulighed for os som ikke er så glad for læder, at få en fed gaming stol.

features

 • Justerbare 3D armlæn
 • Stof
 • Justerbart op til 135 grader
 • Tilt funktion med lås
 • Nakke- og lændepude
 • Vægtkapacitet på 150kg
 • Mange farvekombinationer

Stof

Denne stol kan godt minde om mange af de andre stole, men den helt store forskel her er at den er lavet i stof. Dette er yderst sjældent at vi ser en decideret gamer stol, som faktisk laves i stof.

formel 1 racerbil komfort

Noget af det som Nordic Gaming er yderst populære for er deres formel 1 racerbil inspiration, som gør at når du sidder i deres stole, så kunne du ligeså godt køre en tur rundt på formel 1 banen. Spøg til side, så betyder det at der er tænkt rigtig meget over komforten og at stolen kan indstilles på alle led og kanter, så den passer lige præcis til dig.

Shark Vortex Gaming Stol

Sharkgaming kan meget mere end blot at lave computere, de kan også lave udstyret og med Shark Vortex så bevæger de sig også ind på Gamer Stol markedet for første gang, med deres helt egen stol i et lækkert design som virkelig er tiltalende.

Stolen er lavet i det samme PU-læder, som vi ser fra andre producenter som gør det muligt at ånde igennem og er svedafvisende der ikke skaller og har lang holdbarhed.

Features

 • PU læder og gråt støbejern
 • Justerbar nakkestøtte og armlæn
 • Justerbar højde
 • Hjul 5
 • Maks. vægt 150 kg
 • Ergonomisk byggekvalitet

Stilrent design

På mange områder kan Vortes godt minde om sine konkurrenter, men den er alligevel en del mere stilren, så den kan passe ind i et hvert gamer-setup og du så dermed heller ikke behøver at have en behagelig stol og samtidig skal “flashe” helt ekstremt med dem.

Design er “premium” og giver et look som gør at stolen ligeså godt kunne være en direktør kontorstol.

Ergonomien er tænkt igennem

Shark gaming har tænkt over mange ting i deres nye stol, som også muliggør at du kan justere både nakkestøtten, armlænet og selvfølgelig højden, så du kan indstille stolen lige præcis som du ønsker det.

Køb den bedste Gamer stol for dig

Har du problemer med ryggen, skal du måske finde en stol, som er designet til at støtte din ryg og nakke. Skal du have med eller uden armlæn, skal du selvfølgelig også kigge efter netop det. Som nævnt tidligere, er vi allesammen så forskellige, så der er mange forskellige ting at kigge efter.

Din stol skal passe din til højde

Din stol skal selvfølgelig passe til højden – både til din højde som person, men også til højden på f.eks. dit skrivebord. Er dit skrivebord 80 cm over gulvet, så er det ikke så smart at købe en 90 cm kontorstol. Dog er problemet ikke så galt længere, eftersom man jo kan justere på de fleste kontorstole, og derved undgå at man sidder for højt eller lavt.

Højden på stolen skal også passe med at dine fødder kan røre gulvet, så du ikke kommer til at sidde ubehageligt, og kommer til at volde dig selv mere besvær, ved at du ikke kan få fodfæste.

Er komfort og ergonomi i top?

Det er supervigtigt, at du køber en komfortabel Gaming stol. Jeg nævner det lige igen – der er ikke noget mere vigtigt. Jeg kan forestille mig, at du sagtens kan sidde i op til 8 timer ved computeren af gangen, og derfor burde det være en selvfølge, at du skal forkæle din krop med en ordentlig stol.

gamer stol armlæn

Køb gerne en læderstol, men ikke en billig én af slagsen. Rigtig mange billige læder kontorstole har dårlig skum, og derfor kommer du nærmest til at sidde på en træplade, hvis du sidder på stolen i mange timer af gangen.

Som udgangspunkt, så lader jeg det være op til den individuelle, hvorvidt de foretrækker armlæn eller uden armlæn. Anvender du din stol i længere perioder om dagen, så er armlæn helt klart anbefalet, for at du undgår produktion af unødvendig mælkesyre i armene. – og et lille plus her: Få armlæn med omtræk. Hvis du ikke kan finde nogle selv, så er det anbefalet at ombetrække dem selv. Du kommer til at gøre dine albuer en kæmpe tjeneste, ved at lade dem hvile på noget blødt.

Hvilke mærke passer dit setup?

Her har vi en af de nyere spillere på markedet, nemlig svenske Arozzi, der med sin klare inspiration i racerverdenen er klar til at slå sig fast som en seriøs producent af kontorstole til gaming. Det er ikke hver dag, at man får en helt ny spiller på banen, som i den grad formår at gøre et positivt indtryk, som Arozzi har gjort det. Men med den gode kvalitet og lækre design, så har de altså bare ramt noget som folk kan lide.

Behagelig og sund for ryggen

Deres stole er af allerhøjeste kvalitet og noget af det man især lægger mærke til er at de har meget tyk polstring, så man får optimal komfort og kan spille i timevis uden at opleve de mindste gener. Der er både sæde, ryglæn og sågar armlæn, der er tykt polstret, så der er bestemt ingen smalle steder.

Arozzi designer deres møbler med ergonomi og sundhed i fokus, så man kan være helt sikker på, at man får en stol, hvor der er kælet for detaljerne og som ikke gør en øm i ryg og lænd, selv efter lang tids spil. Som de fleste af os nok er klar over, så kan man nemt blive rigtigt godt øm i hele kadaveret efter en lang og intens spilsession. Derfor er det vigtigt, at man har en stol, der er sund for ryggen og som giver den optimale støtte til især lænd og ryg, der er de mest udsatte områder.

Robust og smart design

Stolene er fremstillet af syntetisk PU-læder, hvilket ikke alene gør den uhyre komfortabel og slidstærk, men som også gør, at den er nem at rengøre.

Stolene fra Arozzi kendetegner sig ved at de er ganske lette i konstruktionen, hvilket gør at man nemmere kan bevæge sig rundt på dem, men ude at kvalitet lider under det. Med fem hjul på metalkonstruktionen har man en stabil stol til gaming, der stadig er let at håndtere. Der er ikke noget, der er værre end en stol, der føles direkte anstrengende at flytte rundt på, men det heldigvis en saga blot, med de lette stole fra Arozzi.

Det er dog også vigtigt at stolen ser lækker ud, og det er man helt sikker på at den gør, hvis man anskaffer sig en Arozzi stol. De er inspirerede af racerbiler, så der er bestemt ikke sparet på cool faktoren.

Alt i alt er Arozzi en producent, der laver superlækre stole og som vi bestemt kommer til at høre mere til i fremtiden. Hvis de fortsætter med deres gode kvalitet og lækre designs, så er der ingen grænser for hvad de kan opnå. Se det store udvalg og se om der ikke skulle være en model, der kunne fange din interesse. Du vil ikke fortryde det.

Med en af de lækre stole fra Akracing får man et møbel, der er designet specielt med seriøse gamere for øje. Det er en serie af ergonomiske kontorstole, der støtter din kop alle de rigtige steder, så du ikke får ondt eller risikerer at få skader selv efter lang tids gaming.

Gamere og andre, der tilbringer mange timer foran skærmen, er i en ganske særlig risikogruppe, der risikerer at få rygproblemer eller andre sundhedsproblemer fordi de sidder i dårlige stillinger eller i dårlige stole. Men det er ikke blot ryggen der er i farezonen, for det kan også gå ud over ens håndled, nakken, skuldrene og armene. Det er derfor, at det er derfor, at det er så afgørende, at man har en ordentlig stol til gaming og andet arbejde foran skærmen.

Det er her, at stolene fra Akracing kommer ind i billedet.

Ergonomi i højsædet

De er fremstillet med fokus på ergonomi og korrekte arbejdsstillinger for hele kroppen. Det betyder, at man får en yderst komfortabel og sund stol, som man vil kunne benytte dag ud og dag ind. Udformningen af sædet giver absolut maksimal komfort, så man skal ikke bekymre sig om krampe i benene eller ondt i ryggen. Rygsmerter og lignende problemer er nogle af de mest hyppige blandt seriøse gamere, så det er i den grad vigtigt, at man sørger for at vælge en god stol, der giver den rette støtte og support.

Sprødt design

Men Akracing stole er ikke bare ergonomiske og praktiske, det ser også virkeligt lækre ud. Naturligvis er det komfort og ergonomi, der bør være ens første prioritet, men det gør bestemt ikke noget, hvis man samtidig kan få en stol, der er lækker at se på. Heldigvis kan man uden at skamme sig vise sin nye Akracing stol frem for sine kammerater, da den går fint til ethvert flot setup.

Robust konstruktion

Man mærker tydeligt inspirationen fra sæder i racerbiler, hvilket giver en virkelig skøn fornemmelse. Der er ikke mange stole på markedet, der kan konkurrere med Akracing når det kommer til blødhed og lækker komfort. Desuden er det en meget robust stol, der er konstrueret i metal. Det betyder, at den vil kunne holde i mange år ude at gå i stykker.

Ryglæn og sæde kan naturligvis justeres efter behov, så man kan side lige nøjagtigt som man vil. Det samme gælder for højden på armlænet, hvilket bestemt ikke er en selvfølge på billigere fabrikater. De mange muligheder for at indstillet stolen efter eget ønske gør, at man kan få stolen lige som man vil have den og det giver også en bedre komfort.

Kort sagt er stolene fra Akracing enormt lækre og man kan ikke gå forkert med en af deres mange modeller.

DXRacer

Hvis du gerne vil kunne spille med stil, så vil du blive meget begejstret for de enormt lækre stole fra producenten DXRacer. De komfortable stole er designet med spil og ergonomi i fokus, med speciel polstring der fungerer absolut perfekt til de virkeligt lange spilsessions. Betrækker på mange af stolene er et patenteret mesh-materiale, der benyttes i racerbiler. Det er et stærkt og åndbart materiale, der forhindrer at man kommer til at opleve dårlig lugt eller at man sveder for meget.

Stolene fra DXRacer kan justeres, så ryglænet passer til din højde og bordindstillinger. Desuden har flere af deres stole ekstra højde på ryglænet, så man får masser af nødvendig støtte for ryg og lænd. Selv hvis man sidder med ryggen presset fast mod ryglænet, så føles den stadig rigtig behagelig, fordi polstring er fast nok til at give dig støtte, men ikke for fast, så den begynder at føles ubehagelig eller ukomfortabel.

Ergnomisk design

Det ergonomiske design er et af de absolut største trækplastre ved DXRacer stolene, for enhver der har sidder en hel nat på en dårlig kontorstol ved hvor modbydeligt det kan være. Man er stiv og øm i hele kroppen, og man kan få alvorlige rygproblemer, hvis man udsættes for det over længere tid. Derfor er det vigtigt med en god stol, der giver den fornødne støtte.

Men det er ikke alt. Når du køber udvalgte modeller fra DXRacer, så får du to gratis puder, som du kan placere bag ryggen eller bag dit hoved for at gøre oplevelsen endnu mere behagelig. Modeller som Formula kommer også med særlige nylonfodstøtter på hvert af de fem ben. Så der er simpelthen så megen valuta for pengene ved DXRacer stole, der gang og gang igen dukker op til internationale eSport events, både som sponsorer og som stole til spillerne.

Lækkert design og fede detaljer

Men der er mere. DX Racer stolene har et utroligt lækkert design, der vil passe godt ind på ethvert værelse. Uanset om man er hardcore gamer, eller almindelig computerbruger, der gerne vil sidde så behageligt som muligt, så er en DXRacer stol et virkelig godt valg.

Stolene er desuden fyldt med en masse lækre detaljer, der vil kunne tilfredsstille selv den mest kræsne bruger, der vil have en stol, som man kan være bekendt at vise frem til det næste LAN- party.

Så hvorfor skal man vælge en stol fra DXRacer?

De er ergonomisk designet og egner sig fremragende til lange sessions.

Især ryglænet har mange indstillingsmuligheder, da det er ryg og lænd, der belastes mest ved gaming.

Stolene appellerer til os fordi, man virkelig kan fornemme at DXRacer bruger god tid på at fremstille og designe de bedste stole. Kvaliteten på materialerne er helt i top, og man kan ikke sætte en finger på deres design. Virkeligt gode stole til de kræsne gamere.

L33T Gaming

L33T Gaming har altid stået for topkvalitet og innovation. Lige fra deres spæde start med de fremragende og nyskabende stole til kræsne gamere har de slået sig fast som en seriøs spiller på markedet. I dag har de udvidet deres forretning og er leveringsdygtigt med en masse lækkert udstyr til gaming, med det mål for øje, at skabe det perfekte setup til gaming.

Man kan mærke, at der kæles for detaljerne med de unikke L33T Gaming stole, der er udviklet for ultimativ komfort og med henblik på virkeligt lange spilsessions. Uanset om du spiller League of Legends, CS:GO, PUBG eller noget helt andet, så er dette stole, der aldrig nogensinde svigter dig.

Solide og behagelige stole

De er fremstillet af lækker PU-læder, der giver maksimal siddekomfort, men som samtidig er utroligt slidstærkt. Desuden er basen fremstillet af metal, så man er sikker på, at man har en stol, der kan holde i mange år, selv for en seriøs gamer. Selvom stolene er af den mere solide og robuste slags, så kan de stadig ånde, så man undgår at blive for svedig og varm under de intense kampe, der ellers nok kan få temperaturen til at stige betydeligt.

Der er en stol til enhver smag

De mange forskellige modeller af stole gør, at man kan finde lige den model, der passer til ens individuelle behov. Der er så mange fede features på stolene fra L33T Gaming, at man kan blive helt rundtosset, så man er sikret en masse sprøde detaljer. Justerbare arm- og ryglæn gør, at man skåner ryg og lænd, der ellers kan blive godt ømme efter en lang nat foran skærmen.

Det er dog ikke bare stolens opbygning og polstring, der er i topklasse, for stolene fra L33T Gaming er simpelthen så professionelle og fede at se på, at det halve kunne være nok. Man føler sig hensat til de store internationale eSport-turneringer, når man tager plads i det bløde sæde. Det er lige før man kan høre den spændte larm og jubel fra tusinder af tilskuere.

Måske kan en L33T Gaming stol ikke gøre en til den gamer i verdensklasse, men de kan give den komfort, som der skal til for at kunne træne og forbedre sine skills dag ud og dag ind. Så hvem ved, hvad fremtiden kan bringe. Det kan i hvert fald ikke skade.

Gå fremtiden i møde

L33T Gaming stole er i den grad kommet for at blive, og man kan gøre mange værre ting, end at investere i en af deres lækre modeller. Der er toptunet kvalitet og smart design for alle pengene. Så hvad venter du på?

Forvent at se L33t Gaming stole overalt i fremtiden, så hvorfor ikke komme med på bølgen i en fart. På den måde kan du nyde godt af nogle af de bedste stole på markedet.

Paracon Gamingstol

Hvis man er en hardcore gamer, der gerne vil have kvalitet i topklasse, men samtidig har et budget, der ikke helt kan følge med, så er der heldigvis håb forude. Men de sublime og lækre stole fra Paracon får man en fantastisk kombination af kvalitet og fornuftig pris.

Det er især den lave pris, der kan lokke mange nye gamere til, for hvis man lige har brugt en mindre formue på en computer, så kan det være svært at skulle bruge tusinder på en stol. Men Paracon laver skønne stole til en god pris.

Høj kvalitet til hardcore gamere

Paracon stole kan uden problemer benyttes af seriøse gamere, der tilbringer mange timer med at konkurrere i cyberspace. Selv ikke efter mange lange sessions bliver disse stole ubehagelige. De er fremstiller af PU-Læder, der giver et blødt og behageligt sæde, der dog kan føles lidt fastere end man er vant til. Det skal man bare lige være opmærksom på, hvis man er lidt sart med den slags. Det åndbare mesh gør, at man får fuld komfort for ryg og lænd. Det gør, at stolen kan ånde, så man undgår lugt og sved, hvilket er en kærkommen ting efter 5 timers gaming.

Vi har nok alle oplevet at sidde på en stol, der ikke kunne ånde og det er alt andet end en behagelig oplevelse, når man rejser sig op. Men det er fortid med en Paracon stol.

Komfort med fokus på ergonomi

Ergonomien er i højsædet, så man kan rolige tilbringe mange timer i en stol fra Paracon uden at skulle døje med smerter eller ømhed i ryg og lænd. Det er ikke alle der ved det, men rygskader er blandt de mest hyppige skader som professionelle gamere døjer med. Men det behøver ikke gå sådan for dig, hvis du bare vælger den rette stol og indstiller den korrekt.

Der er mange muligheder for at tilpasse stolen til sine egne præferencer, så uanset om man er høj eller lav, så findes der noget man kan bruge. Det skal dog nævnes, at Paracon Ranger ikke egner sig så godt til de højeste spillere, da ryglænet ikke ligefrem er det højeste i verden. Men der er heldigvis andre gode muligheder for dem.

Det er ingen hemmelighed, at man naturligvis får en stol, der kan have svært ved at leve op til de allerstørste og dyreste brands på markedet. Men det gør ikke noget, for det er ikke alle, der har brug for den slags stole. Paracon er som tidligere nævnt en god kombination af kvalitet og lav pris. Det er noget som flere producenter kunne lære af, da det ikke er alle, der kan smide tusinder af kroner efter den bedste computer og stadig have en formue til en stol. Heldigvis har vi Paracon.

Alpha Gamer

Her kommer der en europæisk producent at lækre stole til gaming. Det er naturligvis Alpha Gamer, der gang på gang imponerer med et lækkert udvalg at behagelige stole, der ikke alene er at virkelig høj kvalitet, men som også er til at komme i nærheden af rent økonomisk.

Det er langt fra alle der har en mindre formue at bruge til noget så enkelt som en stol, så desværre er der mange gamere landet over, der sidder på afskyelige kontorstole eller det der er værre. Det er lige netop det, som Alpha Gamer vil stoppe. Men en masse lækre modeller, der ikke koster spidsen af en jetjager.

God kvalitet og lækker finish

Stolene fra Alpha Gamer er fremstillet af PU-læder, der giver en virkelig god siddekomfort. Det er imponerende når man tænker på den lave pris, men det er faktisk sandt. Men hvis det alene ikke var nok, så er resten af stolenes krop fremstillet af metal. Disse to ting kombineret giver virkeligt robuste stole, der kan holde i mange år uden at blive slidte og uden at miste deres lækre finish. Alpha Gamer imponerer virkelig på dette punkt. Men det er langt fra det hele.

Ryglæn, de to armlæn og højden kan naturligvis justeres efter behov, så man kan få den bedste stilling til at spille i. Komfort er altafgørende når man skal koncentrere sig om en vanskelig match. Så er en stol, der er for lav det sidste man vil skulle bekymre sig om. Sædets vinkel kan ligeledes justeres, så hvis man foretrækker at hælde en smule frem, så er det en mulighed.

Alpha Gamer stole passer på dig

Flere af stolene fra Alpha Gamer bliver leveret med ekstrapuder, der kan hjælpe en med at finde den helt rette komfort. Det giver god støtte til lænd, ryg eller nakke, så man slipper for ubehag. Man må ikke undervurdere vigtigheden af god støtte, da ryglidelse er yderst hyppige indenfor eSport.

Ergonomi er vigtigt, og heldigvis er Alpha Gamer klar over dette, når de designer nye stole. Det betyder at man får en lækker og smart stol, der oven i købet er skånsom og giver masser af support, der hvor det er tiltrængt.

Supergode stole til en god pris

Alpha Gamer laver stole med et design så lækkert og eksklusivt, at man helt glemmer den lave pris. Med et væld af forskellige farver og andre lækre detaljer er der helt sikkert noget for enhver smag. Så hvis du gerne vil imponere dine venner med en lækker stol til gaming, der ikke slår bunden ud af budgettet, så vælg en af de lækre modeller fra Alpha Gamer.

Det er en rigtig god måde at få en rigtigt fed stol, hvor der er kælet for detaljerne, og hvor der er tænkt over designet, både når det kommer til ergonomi og til udseendet. At prisen er ganske fair, er jo bare en ekstra bonus.

Hvorfor vælge en god Gaming stol?

Som gamer ved du godt, at det kan være særdeles hårdt at sidde timevis foran skærmen, og være 100 procent fokuseret og koncentreret.

Der skal en god fysik til, og så skal man sidde helt perfekt, for at kunne holde det ud. Du tænker måske ikke så meget over, når du er i det, men bagefter kan du godt være lidt smadret i kroppen.

Sidder du rigtigt når du spiller, og har du sørget for at holde dig i en god kondition, så du kan holde til lidt mere. Det er en kombination af mange faktorer der gør, at gutterne fra for eksempel Astralis, er nået dertil, hvor de er i dag.

Det kræver mange timers vedvarende og koncentreret træning, både hvad angår spil, men i høj grad også mentalt og fysisk.

Bedre koncentration og fokus
Mange timers træning ved spillet kræver det bedste udstyr, og særligt den stol som du sidder i.

En gamer stol er designet og konstrueret på en måde, så den imødekommer nogle af de ergonomiske krav, som du også er nød til at tænke på, når du sidder og spiller i flere timer – ellers vil du udsætte dig selv og din krop for nogle belastninger, som ikke kun på kort sigt ødelægger din fysik, men som også kan give dig varige men for resten af livet.

Derfor skal du vælge en rigtig kontorstol, så du for det første undgår smerter og spændinger i nakke, skuldre og i ryg-, lænd og hofte-regionen, og for det andet, kan tåle at sidde ned i længere tid, og stadig bevare koncentrationsevnen.

Jo bedre du sidder, jo bedre en gamer bliver du også, da du vil være i stand til at holde fokus i meget længere tid.

Kontor Stole som gør dig bedre
Gaming stolen er fremstillet til formålet. Udgangspunktet er at du sidder foran en PC, og at du skal kunne betjene tastatur og mus med mere på en gang, og have hurtige reflekser, så du kan handle hurtigt i spillet.

Derfor er gaming stole både bred og høj, og så er den polstret med ergonomisk formet fyld, og et lækkert betræk eller stof, som ikke bliver alt for varmt at side i. Stolen er fremstillet så den støtter de helt rigtige steder på kroppen, og det gør det meget mere behageligt, og det vil øge din koncentrationsevne og dit fokus betydeligt.

Vil du også vinde flere spil, og kunne holde en helt turnering ud? Så skal du starte med at sidde rigtigt og ergonomisk, og finde den helt perfekte gamer stol, som passer til dig.

Er du på udkig efter ergonomiske kontorstole til dit gaming rum?
Så kan vi anbefale at kigge videre her kontorstole til hjemmekontoret.