Når det omhandler Gamer Stol, så tales der stadigvæk som om at det er en luksus vare. Men det er det absolut ikke mere.

Rigtig mange mennesker bruger rigtig mange timer foran computeren, derfor har vi valgt at lave denne Guide til dem, som stadig gerne vil bruge mange timer foran computeren men som vil undgå at få ondt i ryggen.

Der findes 2 typer mennesker – dem der går i seng om aftenen, og dem der går i seng om morgenen. Her til kan man jo så også sige, at disse 2 former for mennesker kan påføres Gamere. Det er ikke rigtig nogen hemmelighed længere at rigtig mange mennesker – primært det mandlige køn – spenderer rigtig mange timer foran computeren. Hvad enten det er om dagen, eller om natten.

Endnu en gang er prisen vigtig. Det er den jo altid, og derfor tager jeg naturligvis også forbehold for de, hvis budget ikke rækker særlig langt.

En ordentlig kontor stol ligger i et prisleje fra 700 kr. til 3500 kr. Det afhænger som regel om hvorvidt du køber en decideret “Gaming” stol, eller du “bare” køber en luksus direktørstol.

Hvis budgettet ikke rækker særlig langt, så kan du holde øje med diverse kampagner fra f.eks. Jysk – de har ofte rigtig gode billige læderstole og almindelig kontorstole til omkring 600 kr.

Husk at en ordentlig stol er en investering – du kommer jo ikke til at smide den ud foreløbig!

Gamer Stole

Paracon HUNTER

Du ved det sikkert allerede godt, at det handlerGeekunit Hunter Gamer Stol om at have talent, være målrettet, at træne og blive bedre, og at have det bedste udstyr for at blive bedre til det man gør – uanset hvad det er.

Det gælder også for gamere. Er du selv gamer, og håber på, at du kan føre det videre til det niveau, så ved du også at der skal meget til, hvis du bare skal rykke dig lidt hver dag.

Uanset hvad dit mål er, så skal du have fokus på, at du rykker dig hele tiden. Det betyder rigtig meget spille aktivitet – masser af træning foran skærmen. Det stiller store krav til din fysik, og særligt den stol du sidder i.

Hvis du skal kunne holde ud at sidde ned i lang tid, så skal du have den allerbedste stol. Har du den bedste kontor stol, så er du sikker på, at du får bedre mulighed for at holde fokus og koncentrere dig, og dermed få et lille forspring til dine konkurrenter, som måske sidder som sad de på nåle, i de sidste afgørende sekunder.

Specialfremstillet til gamere
En gaming chair som for eksempel Paracon HUNTER er specialfremstillet til formålet – at gøre livet og spillet nemmere for dig, som sidder og spiller i rigtig mange timer foran skærmen.

Specialfremstillet betyder at producenten har tilkaldt de bedste ergonomer, designere og gamere, så de sammen kan udvikle den absolutte bedste stol til dig og andre gamere.

Paracon HUNTER er et godt eksempel på udfaldet af denne proces. Her har producenten virkelig formået, at skabe en fantastisk stol, som på alle måder lever op til de høje krav som gamere stiller til deres udstyr.

Ergonomi i højsædet
Ergonomerne har sørget for at stolen i alle detaljer er bygget eller konstrueret sådan, at den understøtter alle de vigtige steder på din krop, så du ikke bliver unødigt belastet rent fysisk.

Polstring og betræk er nøje udvalgt til formålet, og både nakke, skuldre, ryg, lænd og hofte får den helt perfekte støtte, og din kropsholdning vil mens du er optaget af dit spil, hele tiden være optimal, så du kan holde 100 procent fokus og det vil forøge din koncentrationsevne rigtig meget.

Paracon HUNTER er resultatet af samarbejdet mellem mange folk, som ved noget om gaming, og det giver dig en sikkerhed for, at når du vælger denne stol som din næste kontorstol, så bliver det ikke bedre.

Flot og komfortabel kontorstol
Designet er utroligt flot, og det ligner et racer sæde til en formel-1 racer, og på en måde, kan sammenligningen godt holde. For den er utrolig holdbar, og yderst komfortabel at sidde i, selvom det handler om mange timer i træk.

Farverne er sort med grønne nuancer på kanterne af sæde og ryg, en meget stilfuld sammensætning. Stolen kan indstilles i alle positioner, og det er ekstremt vigtigt, at den stilles lige til dit behov, og din krop. Skal du løfte dit spil til nye højder, så skal du overveje denne model fra Paracon HUNTER.

Køb Paracon HUNTER her

Paracon Rogue

Denne gamer stol fra Paracon er deres absolutte lækreste model i klassen. ROGUE er en meget flot designet model med sort PU læder og kan blandt andet fås med kanter i rigtig smart rød farve.

Den ligner faktisk et sæde i en racerbil, og den er også mindst lige så behagelig at sidde i.

Paracon er en af de førende producenter på markedet, og de har i årevis udviklet mange fantastiske modeller, som gamere over hele verden har været begejstret over.
Begejstringen skyldes især den meget høje kvalitet, og holdbarheden. Det er de bedste eksperter som har tænkt denne løsning, og du vil finde ud af at den giver så meget til både dit spil, og til dit helbred. Og det skal du virkelig også passe på, når du sidder så mange timer og spiller.

Den bedste gamer stol, er den som du føler dig rigtig godt tilpas i, og som gør, at du ikke lider mens du gamer i mange timer. Det kan være utroligt belastende at sidde ned i samme stilling hele tiden, og hvis du ikke har den helt rigtige støtte på kroppen, så giver det en bunke gener, som på sigt kan være meget svært at komme af med igen.

Du mærker nok allerede nu, at du har nakke, skulder og rygsmerter, og føler det som om at du er stiv i hele kroppen, når du er færdig med at game. Det kan du undgå ved at vælge den perfekte gamer stol. Stolen som hjælper dig med at passe på din krop, og som giver giv endnu mere styrke, når du spiller.

Det er helt sikkert også godt for dine resultater i spillet. For når du sidder godt, så bliver du meget mere fokuseret og koncentreret.

Stolen her støtte alle de vigtige steder på din krop. Ryglænet er så højt, at både nakke og skuldre får masser af blød og lækker støtte, og din ryg, lænd og hofte bliver støttet, så du undgår at føle dig fuldstændig stiv efter et spil. Stolen er i PU læder og den føles som et formstøbt racersæde i en formel 1 bil.

Det er en fantastisk følelse, og du vil få langt bedre reaktionsevne, når du sidder godt i stolen. Hvis ikke du tænker på dig selv og din krop, så kan du godt regne med, at du vil få en del slemme varige men af at spille mange timer foran computeren, og det er vel ikke meningen.

Skift din taktik, og få lidt flere fordele i forhold til dine konkurrenter –  Vælg en helt ny gamer stol fra Paracon, så du lige kommer lidt foran på point. Det er små marginer som afgør de fleste spil, og at sidde bedre end modstanderen.

Køb Paracon ROGUE her

DXRacer FORMULA

Er du en af de entusiastiske gamere som sidder i timevis foran skærmen og gamer mod masser af dygtige konkurrenter, så skal du lige se godt med her.

Denne DXRacer FORMULA Gaming stol, er lige hvad der skal til, for at du får lige den margin ekstra, som der skal til for at slå hvem som helst.

Stolen er designet i flot sort PU læder med lidt røde smarte polstringer, og den er utrolig blød og komfortabel at sidde i, når du bruger mange timer foran spillet.
Stolens polstring gør, at du får de mest optimale vilkår når du spiller, og det gælder både i forhold til en afslappet holdning, og til den nødvendige støtte overalt på kroppen. Hvis du sidder forkert når du spiller, så går det ud over dine resultater, og det bliver du sikkert meget irriteret over.

Det er de bedste eksperter som har udviklet denne stol, og specielt med henblik på dig som gamer. Du skal have de bedste betingelser, når du spiller, og du skal undgå, at du føler, at du sidder som på nåle, når du skal sidde ned i rigtig lang tid. Stolen her er så blød, at det vil du aldrig føle.

Ergonomerne som har været med i stolens design, har skabt den bedste basis for dig i forhold til at du kan bevare din sundhed og ikke skade dit helbred. Det kan nemlig være utroligt skadeligt for mennesker at sidde ned i al for lang tid af gangen. Vores kroppe er ikke skabt til så mange timer i siddende position – tværtimod. Vi skal være aktive, og bruge vores krop på alle mulige måde, så den ikke nedbrydes for hurtigt.

Derfor skal du vælge denne model fra DXRacer. Den har de helt rigtige ergonomiske former, så du på den ene måde føler dig afslappet, og på den anden måde ikke bliver fuldstændig smadret rent kropsligt. Alle støttefunktioner i stolen er tilpasset den ihærdige gamer, som skal sidde ned i timevis.

Når din nakke, skuldre, ryg, lænd og hofte får den perfekte støtte, så vil du slippe med alle mulige gener – for eksempel spændinger, ømhed og mange andre. Det gælder også for de mere langsigtede skader, som kan medvirke, at du bliver mindre mobil, og at du eventuelt må leve med kroniske smerter i fremtiden. Køb den bedste stol, både for dit spil og helbreds skyld. Den tjener sig hurtigt ind igen.

Køb Dxracer Formula her

DXRacer Racing

Denne model, DXRacer Racer Gaming OH/RZ0/NB, er en af de mest eftertragtede gamer stole på markedet, og den falder i stort set alles smag, både hvad angår kvalitet og suveræne side komfort.

Her får du virkelig noget for pengene. Det er ikke den billigste stol på hylden, men til gengæld får du en helt fantastisk stol, som du kan have i rigtig mange år frem.

Er du på vej mod nye højder i dit spil, og sidder du hver dag mange timer, for at gøre dig endnu bedre, så er det klart et af de mest fornuftige valg du kan gøre.

Sidekomfort handler ikke bare om at sidde godt, det er en hel videnskab, og den går i retning af, at passe på dig som spiller og som menneske.

Vi er allesammen udstyret med meget forskellige kroppe, og det betyder, at vi også har meget forskellige behov. Men alle skal passe på sig selv, og den krop vi har fået fra fødsel af. Derfor skal du tage det meget alvorligt, når vi skriver, at en gamer stol som denne, er med til at passe på din krop, som bliver udsat for belastning og gener i forbindelse med dit spil. En gamer har også et liv, og forhåbentlig et langt et. Men det skulle gerne blive et langt liv, uden diverse kropslige gener, som for eksempel kroniske nakke, skulder, ryg, lænd og hoftesmerter.

Når du sidder ned i alt for lang tid af gangen, så går du lidt imod det som kroppen ellers er skabt til, lidt lige som kontorfolk, der sidder ned hele dagen. Det kræver, at når du sidder ned, så skal du side helt perfekt, og stolen du sidder i, den skal være særligt indstillet til dig og din krop.

DXRacer R-series er en ny serie af kontorstole og gamerstole, som udover deres både elegante og rå stilmæssige design giver bedre støtte til kroppen. Stolen er produceret ergonomisk for at sikre en optimal komfort ved lang tids brug.

En stol som DXRacer RACING Gaming – Chair – OH/RZ0/NB, er det helt perfekte valg til dig som går vildt meget op i dit spil, og som vil det til noget mere. Det kræver masser af træning og tid i din gamer stol. Stolen er super godt designet, og den er polstret så du får den korrekte støtte af din krop, de helt rigtige steder.

Designere og ergonomer står bag denne model, og de er eksperter i at skabe den bedste løsning for dig og din krop.

Uanset hvor mange timer du bruger i stolen, så undgår du de alvorlige farlige men, som du ville skulle slås med resten af dit liv. Når du sidder perfekt i din stol, så vil du også opleve, at dit fokus og din koncentrationsevne vil blive en del bedre. Så du bliver helt sikkert også en bedre gamer.

Køb Dxracer Racing her

DXRacer King Gaming

Som gamer så ved du sikkert godt, hvor belastende det kan være at sidde ned i meget lang tid, og holde nfuldstændig fokus og koncentrere dig udelukkende om dit spil.

Du kan jo ikke bare rejse dig op, og strække kroppen ud midt i spillet, og du mærker, at du bliver mere og mere irriteret over, at du ikke sidder ordentligt.

Det går ud over dit spil, og så bliver du bare mere irriteret. At sidde helt perfekt, og så i rigtig lang tid af gangen, det kræver, at du har en perfekt stol, som er bygget til formålet.

DXRacer KING Gaming – Chair – OH/KS06/NB er en af de nyeste gamer stole på markedet, og den bliver endda også brugt af kontorfolk, som sidder ned i stive otte timer om dagen.
Den er helt perfekt til dig, som spiller i mange timer hver dag.

Denne model er produceret af en af verdens førende producenter på markedet, og de ved hvad de laver. Med et hold af specialister, blandt andet designere og ergonomer, så har de udtænkt denne fantastiske løsning, som ikke går på kompromis med noget som helst. Her handler det om, at du sakl blive en langt bedre gamer, og at du kan spille lige så længe som du vil, uden at du bliver invalid.

Vi mennesker er meget forskellige, og vores kroppe er helt unikke. Det betyder, at når vi skal sidde ned i lang tid, så har vi brug for en passende stol, som støtter de helt rigtige steder. For at undgå lanvarige men af dit spil, så skal du indstille din gamer stol, så den støtter nakke, skuldre, ryg, lænd og hofte.

Hvis ikke din stol støtter de rigtige steder, så vil du opleve spændinger og smerte i nakke og skuldre, og din ryg og lænd/hofte vil stille og roligt blive fikseret i en dårlig position, som senere vil kunne give dig alvorlige varige skader eller smerter. Der for er det afgørende, at du får styr på, hvordan dun sidder, når du spiller dit spil.

Denne model, DXRacer KING Gaming – Chair – OH/KS06/NB, har alt det der skal til, for at du ikke kommer til at lide under og efter dit spil. Den er polstret de helt rigtige steder, og støtter alle vitale dele af din krop. Du vil føle det som om du er konge af Arabien, nærmest som sidder du i en luksussofa.

Udover det rent kropslige, så skal du også tænke på det psykiske aspekt. Når du sidder og spiller eller gamer, så kræver det den vildeste fokus og koncentration. Hvis du sidder som på nåle, så kan din fokus og koncentration godt svigte ind imellem, og det betyder mange tabte spil, og en masse frustration, som kan være svære at komme over, når nu du gerne vil vinde alle spil du deltager i.

Giv din krop mere styrke, både på den korte og lange bane, og få styrket dit fokus, ved at investere i en af verdens bedste gamer stole. Du vil aldrig fortryde dig valg. Heller ikke, når du bliver gammel, og tænker tilbage på de mange timer foran skærmen i den bedste gamer stol på markedet.

Køb Dxracer King Gaming her

Arozzi Monza

Arozzi Monza Gamer Stol

Før du vælger den helt rigtige gamer stol, der passer helt perfekt til din krop, så er det vigtigt, at du forstår lidt om baggrunden for at der netop er konstrueret stole lige til denne målgruppe – altså gamere.

Her handler det mest om dig og dig liv og velvære. Det forholder sig sådan, at din krop ikke er skabt til at sidde ned i ret lang tid ad gangen.

Hvis du gør det, enten på jobbet eller når du spiller dit yndlings spil på computeren, så er det ”livsvigtigt”, at du sidder helt perfekt.

En forkert siddestilling får meget alvorlige konsekvenser for dig, både på den korte og lange bane. På kort sigt vil du opleve masser af gener, spændinger i nakke og skuldre, ømhed i ryg, lænd og hofte, som du vil lide under, mens du spiller, og når du er færdig med at spille, og rejser dig op fra din stol.

Med en stol som for eksempel Arozzi Monza kontor Stolen, så vil du undgå alle de problemer – og hvad der er endnu vigtigere er, at du forebygger de mange kroniske skader, som vil forfølge dig resten af livet.

Kæmpe fordel med en super kontor stol
Arozzi Monza  Stole er udviklet og fremstillet for gamere og af gamere, som sammen med designere, ergonomer med flere, har sat sig ned og tænkt over hvad der skal til, for at du som aktiv gamer ikke kommer til at lide for meget.

Den belastning af kroppen, som du udsætter den for, hver gang du sætter dig til at spille, skal du undgå, og det betyder at du skal vælge en perfekt stol til formålet. Her vil du ikke kunne komme udenom denne model, som både er flot designet og utrolig komfortabel at sidde i.

Uanset om du sidder i den i kort eller lang tid, så føles det helt rart, at synke ned i den, og så bare lade spillet begynde.

Det er som om, at alle spændinger og nervøsitet forsvinder som dug fra solen. Nu kan du have fokus på det som det virkelig gælder om – at slå konkurrenterne. Hvis du for eksempel sidder meget bedre end konkurrenterne, så har du en kæmpe fordel.

De sidder som på søm som fakiren, og du i din lækre til passede stol med fuld fokus og en langt bedre koncentrationsevne, når du ikke længere skal slås med at sidde skævt og ubekvemt.

Balancen gør dig bedre
Som du kan læse, så giver det masser af fordele, at vælge en perfekt gamer stol. Når du har fundet dig til rette i din nye stol, og alt er indstillet korrekt, så kan du koncentrere dig om det, som det hele handler om – nemlig spillet.

Du skal dog lige huske, at tænke over, at gøre noget ekstra for at kompensere for dine mange timer i stolen. Sørg for masser af ekstra fysisk aktivitet, når du rejser dig fra din stol. Motion og mental træning er også godt for dine gamer evner. Det hele hænger sammen, og med den rigtige balance, så bliver du en bedre gamer.

Arozzi Monza er designet i Sverige og er en af de mest populære mellem klasse Gaming stole.

Dette har blandt andet vist sig ved at Arozzi Monza er blevet brugt af utallige eSport hold igennem tiden.

Køb Arozzi Monza her

Arozzi Enzo

Hvis du skal ud og investere i en af de bedste gamer stole der findes på markedet, og det skal være til den helt rigtige pris, så kommer du ikke udenom Arozzi Enzo Gamer Stol i det flotte design.

Den er fremstillet i sort læder PU, og så har den en flot blå kant, som får den til at fremtræde som en lækker og komfortabel gamer stol.

Stolen er utrolig blød og lækker at sidde i, så komforten er helt i top. Den er desuden udviklet af de bedste eksperter indenfor området, så dens ergonomiske former giver den bedste støtte til din krop, mens du sidder og er optaget af dit spil.

En gamer stol er fremstillet præcis til formålet, og det er der en særlig god grund til, eller rettere mange gode grunde. For det første, så handler det om din sundhed og dit helbred, både på den korte og lange bane. For det andet, så vil du helt sikkert kunne mærke stor forskel på dit spil, når du sidder perfekt, i forhold til hvis du ikke gør.

Sidder du elendigt, så vil dit spil være præget af stor forstyrrelse på grund af ømhed eller spændinger, og det giver dig en dårligere reaktionsevne, og du får problemer med at koncentrere dig og holde 100 procent fokus på det, som det hele handler om, nemlig at vinde det næste spil.

For at få de mest optimale forhold når du spiller, så skal du føle dig fuldstændig afslappet, og det gør du helt sikkert i denne flotte stol fra Arozzi. Den er super blød, så du føler det som en formstøbt stol, der lige passer på dig, og så kan du bare læne dig tilbage, og koncentrere dig om spillet.

Stolen kan indstilles på alle måder, og når du har gjort det, så skal du lige prøve det lidt af, for så igen at finindstille den til sidst. Når alt spiller, så vil du få meget mere ud af dine timelange spil, og du vil endda også kunne tåle, at bruge lidt ekstra træning for dig selv, så du kan blive endnu bedre.

En gamer stol er udviklet i samarbejde mjed ergonomer sådan, at du som gamer får det bedste redskab i dit spil. Computerens ydeevne er mega vigtig, men hvis du ikke sidder rigtigt, så vil du på sigt kunne ødelægge din krop og dit helbred.

Det skal du for alt i verden undgå, og det gør du med en af de bedste gamer stole på markedet, som ovenikøbet er til at betale. giv dit spil og din krop de bedste betingelser, så du får det optimale ud af al den tid du bruger foran skærmen og konkurrenterne. Du vil ikke fortryde det et sekund.

Køb Arozzi Enzo her

AkRacing Player

AkRacing Player Gaming ChairEn gamer stol som for eksempel AkRacing Player Gaming Chair, er en absolut nødvendighed for dig, som spiller i mange timer om ugen, og endnu mere, hvis det er flere timer om dagen – hver dag.

Du synes måske det lyder lidt professionelt, men det er slet ikke det, som det handler om i første omgang, om end ordet professionel vil blive nævnt senere i teksten. Nej, det handler først og fremmest om dig – som menneske.

Menneskers kroppe har en anatomi, som stiller mange forskellige krav, og et af dem er, at sørge for ikke at belaste vigtige dele unødigt.

Det kan give skader, slid, og det fører til spændinger, smerter, både på kort og lang tid.

Sid rigtigt og suppler med fysisk aktivitet
At sidde ned i timevis, er ikke det som vores kroppe er skabt til, og derfor er det vigtigt, at du som gamer forstår at du skal sidde helt rigtigt, når det nu er, og så skal du supplere din stationære aktivitet med masser af fysisk aktivitet, når du ikke sidder og spiller.

Ellers kan det gå grueligt galt, og så kan din krop blive skadet for livet.

Vælg den rigtige stol til kontoret – Din krop vil takke dig! 
Derfor er det vigtigt at du vælger den helt perfekte stol til at sidde i, når du spiller dit yndlings spil i flere timer i træk. AkRacing Player Gaming Chair er en af markedet bedste gamer stole, og den er produceret specielt til brug for gamere.

Mange professionelle bruger denne model, og det skyldes, at den er udviklet af gamere og designere som alle ved hvilke udfordringer det giver, at sidde ned i meget lang tid. Det handler om din krop, og at du undgår diverse skader, slid, smerter med mere.

Hvis du ikke sidder rigtigt så vil din krop modreagere, og du vil i starten blive ramt af spændinger i nakke og skuldre, og det kan give kroniske smerter, som følger dig resten af livet.

Hvis din ryg, lænd eller hofte ikke bliver understøttet på den rigtige måde, så vil det have store konsekvenser for hele dit bevægeapparat.

Tænk på dig selv og din krop, og få det bedste bud på en stol, der i alle henseender lever op til specialisternes anbefalinger. Det gælder både polstring og materiale, indstillingsmuligheder og ikke mindst den ergonomiske form, som ergonomer og designere har fundet frem til.

Den bedste stol – en bedre gamer
Selvom du ikke lige er på et professionelt niveau lige nu, så betyder det ikke, at du ikke får nogle meget vigtige fordele, når du sidder rigtigt, i forhold til dine konkurrenter.

Jo bedre du sidder, uden problemer, jo mere kan du fokusere og bevare koncentrationsevnen. Bare den mindste ubehagelighed ved din siddestilling, vil kunne have stor indflydelse på dit spil.

Du bliver en bedre gamer, når du sidder perfekt, og du vil helt sikkert også have det meget bedre – rent kropsligt, efter at du har spillet.

Det bliver nemlig slut med mange spændinger og smerter, som du nok kan nikke genkendende til. Pas på dig selv og din krop, og bestil en af verdens bedste gamer stole.

Køb Arozzi Monza her

Gaming chair - til Konsol

Spiller du på en konsol som f.eks. xbox eller playstation 3, kan det være anbefalet at vælge en helt anden slags stol. Man har ofte tendens til at sidde længere væk fra skærmen, når man spiller konsolspil. Det er jo primært pga. skærmens størrelse, da man oftest bare anvender sin store fladskærm i stuen til at spille.

Hvis dette er tilfældet, så er det anbefalet at anskaffe sig en stol, hvor du kan tilslutte dit gamer headset, og diverse andre funktioner. I Gaming Stole specialbygget til konsoller, følger der, næsten, altid indbygget højtalere med.

Du kan se et eksempel på en gaming stol til konsol her:

 

Gaming Stol

Denne gaming stol har indbygget højtalere med fantastisk lydeffekt, dertil har en mulighed for multi player connection, så du kan spille med vennerne.

Stolen er altså fuldstændig customized til konsolgamere. Spiller du FIFA, kan det anbefales at købe en sækkestol eller andet, da man jo oftest spiller det sammen med vennerne.

Er du derimod mere til skydespil, såsom f.eks. Call of Duty eller Battlefield, kan det være anbefalet at anskaffe sig sådan en stol her.

Desværre er denne stol mere eller mindre udgået fra market, da tendensen i dag er at sidde i en almindelige kontor stol.

Dette skal du kigge efter

Har du problemer med ryggen, skal du måske finde en stol, som er designet til at støtte din ryg og nakke. Skal du have med eller uden armlæn, skal du selvfølgelig også kigge efter netop det. Som nævnt tidligere, er vi allesammen så forskellige, så der er mange forskellige ting at kigge efter.

Højden

Din stol skal selvfølgelig passe til højden – både til din højde som person, men også til højden på f.eks. dit skrivebord. Er dit skrivebord 80 cm over gulvet, så er det ikke så smart at købe en 90 cm kontorstol. Dog er problemet ikke så galt længere, eftersom man jo kan justere på de fleste kontorstole, og derved undgå at man sidder for højt eller lavt.

Højden på stolen skal også passe med at dine fødder kan røre gulvet, så du ikke kommer til at sidde ubehageligt, og kommer til at volde dig selv mere besvær, ved at du ikke kan få fodfæste.

Komfort og er den ergonomisk?

Det er supervigtigt, at du køber en komfortabel Gaming stol. Jeg nævner det lige igen – der er ikke noget mere vigtigt. Jeg kan forestille mig, at du sagtens kan sidde i op til 8 timer ved computeren af gangen, og derfor burde det være en selvfølge, at du skal forkæle din krop med en ordentlig stol.

gamer stol armlæn

Køb gerne en læderstol, men ikke en billig én af slagsen. Rigtig mange billige læder kontorstole har dårlig skum, og derfor kommer du nærmest til at sidde på en træplade, hvis du sidder på stolen i mange timer af gangen.

Som udgangspunkt, så lader jeg det være op til den individuelle, hvorvidt de foretrækker armlæn eller uden armlæn. Anvender du din stol i længere perioder om dagen, så er armlæn helt klart anbefalet, for at du undgår produktion af unødvendig mælkesyre i armene. – og et lille plus her: Få armlæn med omtræk. Hvis du ikke kan finde nogle selv, så er det anbefalet at ombetrække dem selv. Du kommer til at gøre dine albuer en kæmpe tjeneste, ved at lade dem hvile på noget blødt.

Brands

Geekunit Logo

Geekunit er et Dansk brand, som er opstået af folkene bag Webdanes.

Geekunit stole har formået på relativ kort tid at slå priserne på de billigere Gaming stole. De store bonusser ved Geekunit er at du støtter lokalt, ved at købe et Dansk mærke. Yderligere så er du også sikker på at kvaliteten er i top.

Deres stole er et rigtig godt alternativ til en ny kontorstol, hvis man søger efter alternativer til Jysk / Ikea stole. Men Geekunit formår dog ikke at følge med i high end af Gaming chairs.

Arozzi Logo trans

Arozzi kan nok bedst sammenlignes med Geekunit. De laver primært de billigere Gaming Stole.

De startede i 2013 og er et svensk firma. Arozzi går rigtig meget op i at deres stole skal tage udgangspunkt i motorsport og dette lægger de absolut ikke skjul på i form af deres design.

På trods af deres få år på banen har de haft indtaget markedet i stor stil, primært med deres Monza og Enzo Gaming stole.

Akracing logo trans

Akracing er en af de dyrere brands indenfor Gaming chair på markedet. Men dog også en af de bedste indenfor kvalitet. Dette ses blandt andet ved at Akracing er blandet meget ind over forskellige eSports arrangementer.

Der er mange professional eSports hold som bruger Akracing stole.  Akracing har blandt andet leveret Gamer stole til Dreamhack  og har lavet en speciel udgave med Team Dignitas.

DxRacer Logo trans

Så er vi nået til de tungeste drenge indenfor Gamer Stole. Lad mig præsenter Dxracer!

Firmaet blev etablerede i 2003 og er helt klart de største indenfor Gaming stole.

De var ligeledes nogen af de første indenfor Gamer stole, til at sponsere eSport. De har ligeledes lavet stole i samarbejde med Natus Vincere, Ninjas in Pyjamas og Sk telecom; bare for at nævne nogle få stykker.

Med DxRacer er du sikret god kvalitet hele vejen igennem. Det koster lidt mere end de andre brands, men kvaliteten fås ikke bedre.

Ergonomiske Gaming Stole

Ergonomi er desværre tit og ofte brugt som et fornemt ord og til at sælge stole her og nu. Eksempler på dette er blandt andet Jysk som kan finde på at sælge en stol til 500,- og påstå at den er ergonomisk hele vejen igennem.

Men hvad betyder Ergonomi? 

Hvis vi kigger på Wikipedia står der:

Ergonomi er læren om samspil mellem mennesker og andre elementer i et system. Det drejer sig derfor om teori, principper, data og metoder til at designe for at optimere menneskers velfærd og systemets generelle ydeevne.

Hvis vi tager udgangspunkt i Gamer Stole, så betyder det simpelthen at have en Gaming Stol som:

  • Gør at du sidder behageligt
  • Som gør at du ikke glider ned i stolen
  • At stolen har den rette højde

Alt kan faktisk kortes ned i den første sætning “Gør at du sidder behageligt”.

Hvis du sidder flere timer foran computeren og har forsøgt alverdens forskellige positioner og stadigvæk får ondt i ryggen, så er det på tide at udskifte din stol.

Et godt eksempel er at hvis du er en lidt større person, så har du behov for en større Gaming stol, derfor laves de både i almindelig og XL størrelse.

Egen erfaring

Jeg arbejder foran computeren hver dag og spiller tit og ofte om natten, så jeg bruger vel gennemsnit 8-10 timer om dagen foran computeren.

Jeg har altid haft brugt billige stole og har altid haft ondt i ryggen. Jeg har altid tænkt at det var bare sådan det var. Derfor gik jeg ofte til massør minimum en gang i kvartalet og ofte mere, for at få styr på min ryg.

Jeg valgte i 2015 at købe en Akracing Gaming Chair og har nok været det bedste indkøb som jeg nogensinde har lavet.

  • Jeg har ikke haft ondt i ryggen siden da.
  • Jeg har ikke gået til massør / massage siden da.
  • Jeg har ikke hovedpine mere.

Derfor er det helt klart også den inspiration og indtryk, som jeg har gjort at jeg nu laver denne guide.

Definitionen af en Gaming Chair

Hvad definere egentlig udtrykket Gamer stol?

Udseendet

Den første ting som man bider mærke i i forhold til Gaming stole er helt klart udseendet. En typisk Gamer Stol vil typisk ligne et racer sæde fra en bil. Yderligere er det meget normalt at farverne er lidt mere til det ekstreme. Du kan sagens få stolene i sort og hvid, men du kan også få dem i neon grøn og rød og så videre.

Kvalitet fremfor kvantitet

Der er ingen tvivl om at Gaming Stole, er et udtryk for en lidt dyrere stol, men dermed også en kvalitets stol. Du kan være sikker på at din Gaming stol holder langt længere tid end din Ikea / Jysk stol.

Puder

Det er meget normalt at når man køber en Gaming Chair, at der medfølger 2 puder.

  • En pude til nakken
  • En pude til lænden

Dette sørger for at du får de mest ergonomiske muligheder.

Hvorfor en Gamer Stol?

Som gamer ved du godt, at det kan være særdeles hårdt at sidde timevis foran skærmen, og være 100 procent fokuseret og koncentreret.

Der skal en god fysik til, og så skal man sidde helt perfekt, for at kunne holde det ud. Du tænker måske ikke så meget over, når du er i det, men bagefter kan du godt være lidt smadret i kroppen.

Sidder du rigtigt når du spiller, og har du sørget for at holde dig i en god kondition, så du kan holde til lidt mere. Det er en kombination af mange faktorer der gør, at gutterne fra for eksempel Astralis, er nået dertil, hvor de er i dag.

Det kræver mange timers vedvarende og koncentreret træning, både hvad angår spil, men i høj grad også mentalt og fysisk.

Bedre koncentration og fokus
Mange timers træning ved spillet kræver det bedste udstyr, og særligt den stol som du sidder i.

En gamer stol er designet og konstrueret på en måde, så den imødekommer nogle af de ergonomiske krav, som du også er nød til at tænke på, når du sidder og spiller i flere timer – ellers vil du udsætte dig selv og din krop for nogle belastninger, som ikke kun på kort sigt ødelægger din fysik, men som også kan give dig varige men for resten af livet.

Derfor skal du vælge en rigtig kontorstol, så du for det første undgår smerter og spændinger i nakke, skuldre og i ryg-, lænd og hofte-regionen, og for det andet, kan tåle at sidde ned i længere tid, og stadig bevare koncentrationsevnen.

Jo bedre du sidder, jo bedre en gamer bliver du også, da du vil være i stand til at holde fokus i meget længere tid.

Kontor Stole som gør dig bedre
Gaming stolen er fremstillet til formålet. Udgangspunktet er at du sidder foran en PC, og at du skal kunne betjene tastatur og mus med mere på en gang, og have hurtige reflekser, så du kan handle hurtigt i spillet.

Derfor er gaming stole både bred og høj, og så er den polstret med ergonomisk formet fyld, og et lækkert betræk eller stof, som ikke bliver alt for varmt at side i. Stolen er fremstillet så den støtter de helt rigtige steder på kroppen, og det gør det meget mere behageligt, og det vil øge din koncentrationsevne og dit fokus betydeligt.

Vil du også vinde flere spil, og kunne holde en helt turnering ud? Så skal du starte med at sidde rigtigt og ergonomisk, og finde den helt perfekte gamer stol, som passer til dig.

About The Author

Hjemmeside Ansvarlig

Matias arbejder som IT koordinator og tidligere Hardcore World of Wacraft spiller. Igennem tiden har Matias spillet op til flere spil på et højere plan såsom: Dota, Counter Strike, World of Warcraft. Derfor er hans interessefelt helt sikkert MMO spil, men han holder sig heller ikke tilbage fra en god skydekamp - Indtil han mister sin tålmodighed. Matias er ejer af GabbleGaming.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.