5.0

Roccat Khan Pro Anmeldelse

"Lyden i Khan Pro er formidabel - Intet mindre. Det var en fornøjelse at spille blandt andet FPS spil. På nogen punkter, vil jeg vove at påstå at det var bedre end mit ellers ret meget dyrere Roccat Kave Headset. Man var aldrig i tvivl om hvor skuddene kom fra."
article placeholder
3.5

Roccat Skeltr Anmeldelse

Nu har du muligheden for at integrere din mobile enhed med din gaming oplevelse. Roccat har formået at integrere en dockingstation i deres tastatur. Den er placeret på bagsiden af tastaturet, som giver en diskret løsning, den har ingen bevægelige dele som mindsker chancen for en ustabil oplevelse. Den fungere med næsten alle eksisterende mobile enheder.
5.0

Roccat EMP Anmeldelse

Dette er klart en af de svære anmeldelser, som jeg har haft skrevet. Ikke fordi EMP overhovedet er dårlig. Men storebror efterligner bare lillebror. ...
roccat-sova anmeldelse
2.0

Roccat Sova: Anmeldelse

Fra GamerGuru: Vi valgte i denne anmeldelse at lade en almindelige Gamer anmelde Sova. Da Roccats statement omkring hele Sova'en er at tage den almindelige Gameren over til sofaen. Så har Roccat opfyldt det ønske og behov? Læs en hudløst ærlig anmeldelse af Andreas Gram, en Gamer som har spillet hele livet.
5.0Mariokort på Coke

Anki Overdrive Anmeldelse

Så har vi efterhånden fået leget godt og grundigt med Anki Overdrive og sikke en oplevelse!Det er sjældent at jeg kan drage min kæreste med ind i de anmeldelser, som jeg udformer her, men denne gang gjorde jeg det. Der er blevet brugt utallige aftener med at sidde med hver sin telefon og så duellere og samarbejde med og mod hinanden.Aner du ikke hvad Anki Overdrive er? Så læs lige denne artikel først. Jeg vil prøve at dele denne anmeldelse lidt op i flere dele, hvis du blot er interesseret i at læse konklusionen og karakteren, så bare scroll til bunden.
article placeholder

Roccat Kova – Musen med de mange combos

Er du til stilrent design, knapper i massevis, og knivskarpt fokus? Så kan Roccat Kova muligvis være musen for dig! Jeg har nu brugt musen i godt og vel en lille uges tid, og må sige, at jeg er yderst imponeret over hvor let den er at holde på, men også hvor let den er, at klikke med. Jeg er imponeret over, den gode følelse, musen giver i hånden. Læs endeligt med, hvis denne elegante mus, har fanget din interesse!
4.5

Vision S-Series S6565 anmeldelse

I samarbejde med Vision-Gaming har jeg fået lov til at anmelde deres bærbare gaming computer Vision S-Series S6565 15,6 FullHD IPS". Jeg har testet computeren i flere forskellige spil, og vurderet dens grafiske evne, når computeren bliver udfordret. Jeg har også analyseret fordelene ved at have en bærbar gamer-computer fremfor en stationær, så du kan bruge anmeldelsen til at tage en beslutning om din fremtidig gamer-computer.
4.5

Speedlink Fortus anmeldelse

I denne artikel anmelder jeg Speedlinks gaming mus Fortus, hvis du er ude after ny mus til billige penge, men som skal kunne levere, så læs med her.