5.0

Roccat Kone Aimo Anmeldelse

"Som nævnt, så var jeg skeptisk til at starte med, det var som om at jeg lige skulle have et par dage til at kunne begynde at holde af Kone Aimo."
5.0

Roccat Khan Pro Anmeldelse

"Lyden i Khan Pro er formidabel - Intet mindre. Det var en fornøjelse at spille blandt andet FPS spil. På nogen punkter, vil jeg vove at påstå at det var bedre end mit ellers ret meget dyrere Roccat Kave Headset. Man var aldrig i tvivl om hvor skuddene kom fra."
3.5

Qpad MK-5 – Anmeldelse

MK-5 har ikke en high tech menu at navigere rundt i, hvor du kan selektere imellem 100 forskellige farve mønstre, du kan ikke sætte en masse macros op, du kan ikke opsætte en masse forskellige profiler at navigere rundt i. Men tværtimod har du et super simpelt og behageligt tastatur, som gør det som det lover.
3.5

Roccat Skeltr Anmeldelse

Nu har du muligheden for at integrere din mobile enhed med din gaming oplevelse. Roccat har formået at integrere en dockingstation i deres tastatur. Den er placeret på bagsiden af tastaturet, som giver en diskret løsning, den har ingen bevægelige dele som mindsker chancen for en ustabil oplevelse. Den fungere med næsten alle eksisterende mobile enheder.
5.0

Roccat EMP Anmeldelse

Dette er klart en af de svære anmeldelser, som jeg har haft skrevet. Ikke fordi EMP overhovedet er dårlig. Men storebror efterligner bare lillebror. ...
roccat-sova anmeldelse
2.0

Roccat Sova: Anmeldelse

Fra GamerGuru: Vi valgte i denne anmeldelse at lade en almindelige Gamer anmelde Sova. Da Roccats statement omkring hele Sova'en er at tage den almindelige Gameren over til sofaen. Så har Roccat opfyldt det ønske og behov? Læs en hudløst ærlig anmeldelse af Andreas Gram, en Gamer som har spillet hele livet.
5.0Mariokort på Coke

Anki Overdrive Anmeldelse

Så har vi efterhånden fået leget godt og grundigt med Anki Overdrive og sikke en oplevelse!Det er sjældent at jeg kan drage min kæreste med ind i de anmeldelser, som jeg udformer her, men denne gang gjorde jeg det. Der er blevet brugt utallige aftener med at sidde med hver sin telefon og så duellere og samarbejde med og mod hinanden.Aner du ikke hvad Anki Overdrive er? Så læs lige denne artikel først. Jeg vil prøve at dele denne anmeldelse lidt op i flere dele, hvis du blot er interesseret i at læse konklusionen og karakteren, så bare scroll til bunden.
4.4

Roccat Renga anmeldelse

Som overskriften afslører har jeg nu (endelig) modtaget Roccat Renga. Jeg har fået lov til at teste headsettet, og fortælle jer hvorfor i skal købe netop dette headset, og hvorfor ikke.

Roccat Kova – Musen med de mange combos

Er du til stilrent design, knapper i massevis, og knivskarpt fokus? Så kan Roccat Kova muligvis være musen for dig! Jeg har nu brugt musen i godt og vel en lille uges tid, og må sige, at jeg er yderst imponeret over hvor let den er at holde på, men også hvor let den er, at klikke med. Jeg er imponeret over, den gode følelse, musen giver i hånden. Læs endeligt med, hvis denne elegante mus, har fanget din interesse!