5.0

Roccat Khan Pro Anmeldelse

"Lyden i Khan Pro er formidabel - Intet mindre. Det var en fornøjelse at spille blandt andet FPS spil. På nogen punkter, vil jeg vove at påstå at det var bedre end mit ellers ret meget dyrere Roccat Kave Headset. Man var aldrig i tvivl om hvor skuddene kom fra."
5.0

Roccat EMP Anmeldelse

Dette er klart en af de svære anmeldelser, som jeg har haft skrevet. Ikke fordi EMP overhovedet er dårlig. Men storebror efterligner bare lillebror. ...
5.0Mariokort på Coke

Anki Overdrive Anmeldelse

Så har vi efterhånden fået leget godt og grundigt med Anki Overdrive og sikke en oplevelse!Det er sjældent at jeg kan drage min kæreste med ind i de anmeldelser, som jeg udformer her, men denne gang gjorde jeg det. Der er blevet brugt utallige aftener med at sidde med hver sin telefon og så duellere og samarbejde med og mod hinanden.Aner du ikke hvad Anki Overdrive er? Så læs lige denne artikel først. Jeg vil prøve at dele denne anmeldelse lidt op i flere dele, hvis du blot er interesseret i at læse konklusionen og karakteren, så bare scroll til bunden.
4.5

Vision S-Series S6565 anmeldelse

I samarbejde med Vision-Gaming har jeg fået lov til at anmelde deres bærbare gaming computer Vision S-Series S6565 15,6 FullHD IPS". Jeg har testet computeren i flere forskellige spil, og vurderet dens grafiske evne, når computeren bliver udfordret. Jeg har også analyseret fordelene ved at have en bærbar gamer-computer fremfor en stationær, så du kan bruge anmeldelsen til at tage en beslutning om din fremtidig gamer-computer.