Roccat EMP Anmeldelse

Roccat formår at lave en kanon god mus igen. Men desværre uden meget ny tænkning.
Læs bedømmelse0 stemmer
Positivt
Stærk mus
Udseende
Musegreb
Negativt
Ingen videre nytænkning
5
Overall Score

Dette er klart en af de svære anmeldelser, som jeg har haft skrevet. Ikke fordi EMP overhovedet er dårlig. Men storebror efterligner bare lillebror.

Kender i den følelse, den er især indenfor smartphones, at man får den nyeste model, man giver en formue, men selve mobilen er faktisk kun minimalt bedre end den forrige model. Du kan nu gå rundt og sige til alle, at du har den nye model, men inderst inde har du en følelse af at du ligeså godt kunne have beholdt den anden.

Jeg har haft brugt Roccat XTD i rigtig mange år og har helt klart været min absolutte favorit mus, så da jeg fik af vide at Roccat ville komme ud med efterfølgeren blev jeg super glad og har virkelig glædet mig til at anmeldelse EMP.

Roccat gør det igen

Roccat formår at bygge produkter i en kvalitet, hvor man føler at man virkelig får noget for pengene, selvom at Roccat udstyr ofte koster en smule mere end gennemsnittet derude i forhold til Gamer udstyr. Den følelse har man når man åbner og efterfølgende bruger Roccat EMP. Det er virkelig en top kvalitets mus.

Designet

Designet mindre utrolig meget om XTD’en. Ikke ment negativt, tværtimod. Fordi XTD’en er virkelig en god ergonomisk mus og det har Roccat fulgt op på med EMP’en.

 Storebror er og bliver storebror

Roccat Kone EMP er efterfølgerende til Roccat XTD.

Med Roccat Kone EMP får man topmodellen indenfor Kone serien hos Roccat. Det er også den største model, så hvis du har lidt større hænder end gennemsnittet, så er EMP helt sikkert en mus for dig.

Ergonomisk Design

Selve designet på EMP minder utrolig meget om sin forgænger XTD. Musen er udformet ergonomisk, som sørger for at man har et godt grib på musen.

Designet er ret unikt i forhold til de 2 LED’er. Der sidder en på hver sin side på musen som du helt selv kan indstille i Roccat Swarm, så den passer til din indstilling.

Stilren

Jeg glæder mig til at prøve EMP’en af. Jeg har været utrolig glad for XTD’eren. Ikke fordi den har en masse fede funktioner. Men det er en dejlig stilren mus, som giver dig det som du har behov for og ikke mere. På samme tid har du mulighed for at give det lidt lir ved hjælp af LED lysene.

Vil du have en lille diskret mus, som er nem at transportere med rundt, så tag lillebroren Roccat Kone Pure 2017. Vil du have en mus med en masse knapper, så vælg eksempelvis Roccat Nyth.

Men vil du have en mus, som har lidt af det hele og som ser virkelig godt ud, så vælg helt sikkert EMP’en.

NavnRoccat Kone EMP
Dimensioner (HxBxD) 4,2 x 7,5 x 13,5 cm
Forbindelse USB – Kabling
Detektering af bevægelse Optisk (Owl Eye)
Bevægelses opløsning 12.000 dpi
ms svartid 1 ms svartid
Producent Roccat