Gamer Mus - Banner - Guide

Lillebror er ikke altid dårligere

Roccat Kone Pure er lillebror til Roccat Kone EMP. Men selvom at man er lillebror, er det ikke nødvendigvis en dårlig ting. Jeg er selv lillebror til 5 andre søskende!

Kone Pure 2017 modellen kommet med en vægt på 88 gram, som gør denne mus til den idealle bærbar mus eller ideal til dig som godt kan lide at musene ikke er alt for store i hånden. Og lad os endelig ikke glemme at Roccat Kone Pure 2017 kommer med den nye optiske sensor “Owl-Eye”.

Roccat Kone Pure burde udkomme til April 2017. 

Roccat Owl Eye

Kone Pure kommer med den nyeste sensor teknologi – Owl Eye.

Ergonomisk Design

Roccat Kone EMP er en virkelig lækker mus, men den kan godt føles stor for en del personer. Det er her Roccat Kone Pure kommer ind, som gerne vil have mange af de samme ting som EMP’en tilbyder, men som ikke kan overskue den lidt store mus.

Du får det samme gode ergonomiske design som EMP’en tilbyder, bare i mindre størrelse og mere kompakt.

På samme tid får du også en dejlig simpel mus som ikke har en masse Makros og lignende. Hvis du leder efter en Roccat mere flere knapper, skal du klart mere kigge hen imod Roccat Nyth, som tilbyder dig dette.

Her får du en dejlig simpel, dog utrolig pæn og stilhen mus.

Tilpas Kone Pure til dig

Selvom at vi her snakker om en lillebror, har du stadigvæk rig mulighed for at tilpasse din mus. Du får mulighed for at ændre farven på logoet oppe på musen, lige præcis i den farve som du ønsker.

Og selvfølgelig har du også mulighed for at tilpasse de få ekstra knapper med Easy-Shift teknologien fra Roccat, så selv med en lille mus med begrænset knapper, får du op til 17 forskellige funktioner.

NavnRoccat Kone Pure 2017
Dimensioner (HxBxD) 3,9 x 6,9 x 11,8 cm
Forbindelse USB – Kabling
Detektering af bevægelse Optisk (Owl-Eye)
Bevægelses opløsning 12.000 dpi
ms svartid 1 ms svartid
Producent Roccat

Produktet er endnu ikke anmeldt

About The Author

Hjemmeside Ansvarlig

Matias arbejder som IT koordinator og tidligere Hardcore World of Wacraft spiller.
Igennem tiden har Matias spillet op til flere spil på et højere plan såsom: Dota, Counter Strike, World of Warcraft.
Derfor er hans interessefelt helt sikkert MMO spil, men han holder sig heller ikke tilbage fra en god skydekamp – Indtil han mister sin tålmodighed.
Matias er ejer af GabbleGaming.

Related Posts

2 Responses

  1. Roccat EMP - Gamerguru

    […] du have en lille diskret mus, som er nem at transportere med rundt, så tag lillebroren Roccat Kone Pure 2017. Vil du have en mus med en masse knapper, så vælg eksempelvis Roccat […]

    Svar

Leave a Reply

Your email address will not be published.