Pokémon Go

Pokémon Go: Snydekoder, Tips & Tricks – Bliv den bedste træner

Træt af at gå så meget rundt? Læs vores Pokémon Go snydekoder + Tips & Tricks her. 

Så er det nye Pokémon Go udkommet og har taget hele verden med storm.

Selvom at der ikke officielt er kommet direkte snyd ud til Pokémon Go, bortset fra at det faktisk er muligt at spille fra din computer og styrer din karakter direkte fra din computer.
Men mere om det i en anden artikel.

Hermed 17 ultimative Pokémon Go Tips & Tricks

Blandt andet om hvordan du kan få Pikachu som din første Pokémon eller få gratis mønter!

Hermed 17 ultimative Pokémon Go Tips & Tricks

Blandt andet om hvordan du kan få Pikachu som din første Pokémon eller få gratis mønter!

1. Spar på batteriet

Pokémon Go Battery Saver

Du kan også læse vores meget mere detaljeret guide omkring hvordan du kan spare strøm på din Smartphone.

Pokémon Go bruger vanvittigt meget strøm. Der er en grund til at op til flere er begyndt at købe Powerbanks i stride strømme – Tænk hvis telefonen går død lige inden du fanger din sjældne Pokémon. Gudskelov har Pokémon Go indbygget strømspare funktion. Du finder den under: Spil Indstillinger menuen. Tro mig – Det kan godt betale sig.

2. Størrelsen har en betydning

I Pokémon Go kan du få nogen æg, som du kan udklække i din “Egg Incubator”.
Her har størrelsen altså utrolig betydning, jo større æg, jo større er sandsynligheden for at du kan få en mere sjælden Pokémon eller en god portion mønter.

3. Tidspunkt og placering har stor betydning

Tidspunkt på dagen og placering har en del betydning, i forhold til hvilke Pokémoner som du kan fange. Du kan eksempelvis være heldigere at finde mørke Pokémoner om aftenen/natten end om dagen og vand Pokémoner er generelt tætter på vandet.

Men tag det med et gram salt – Du kan sagens risikere at fange en vand Pokémon fra din sofa også.

4. Sørg for at du dufter dejligt (incense)

Du kan bruge incense, til at tiltrække Pokémoner til dig i en halv time. Bemærk dog at denne halve time tæller, selvom at du ikke er inde i spillet. Så sørg for at du har ro i denne halve time.

Det er meget forskelligt om det kan betale sig, nogen har oplevet at få utrolig mange Pokémoner på den halve time og andre har kun oplevet at få en enkelt eller 2. Bemærk dog, at det kun påvirker dig, så det hjælper altså ikke din kæreste som sidder ved siden af dig og som selvfølgelig også spiller Pokémon.

5. Er du en Instinct, Mystic eller Valor?

Pokémon Go teams

I level 5 kan du bestemme hvilke team som du gerne vil være på. Du kan vælge imellem 3 ovenstående hold.
Indtil videre har det ingen videre betydning for dit spil, i forhold til hvad hold du spiller på, andet end lidt interne konkurrencer hvis din kammerat / veninde har valgt et andet hold. Skal dog siges at det er meget sandsynligt at det fremadrettet vil få betydning. Så hvis du har en Pokémon ven, som du spiller sammen med er det nok en god idé at spille på samme hold fra starten af.

6. Lure på Poké Stops – Husk at råbe tak!

Lure fungere lidt på samme måde som med Incense, forskellen er bare at Lure kun kan aktiveres på Poké stops og at det kommer alle Pokémon trænere til gode. Så hvis du spotter et Poké stop med blomster rundt om det – Så skynd sig derhen! Det varer i 30 minutter.

7. Catch them all! ( Fang dem alle!)

Pokemon GO Catch Them all

Det kan ikke betale sig kun at gå efter de stærke Pokémoner, det kan tværtimod rigtig godt betale sig at fange dem alle. Da du kan sende Pokémons hen til Professor Oak og dermed få slik tilbage, som du virkelig kommer til at skal bruge en del af senere hen. Yderligere får du også ekstra xp.

8. Samle dine Poké balls op igen

Hvis du er ligeså elendig skytte som mig selv, så har du allerede spildt utallige Poké balls på… Ingenting… (Hader flyende Pokémoner…)

Metoden til at få dem igen er at være lidt heldig og hurtig. Når du har kastet en Poké ball og den bouncher væk fra Pokémonen skal du skynde dig at klikke på den. På den måde kan du være heldig at få den tilbage.

9. Få bedre CP Pokémoner

Når du er lige ved at kaste din Poké Ball, så hold fingeren inde på den, så begynder en lille ring på Pokémonen at gå fra stor cirkel til en lille bitte cirkel. Jo mindre den cirkel er, når du fanger Pokémonen, jo bedre CP vil den have. Giver selvfølgelig også sig selv, at det også bliver sværer at fange den.

Hvis det lykkes dig, kan du også risikere at få en “Nice!”, ‘Great!’ eller ‘Excellent!’ efter dit kast, som indikere at det har været et godt kast. Yderligere giver det også bonus XP. Så næste gang at du skal fange en Pokémon, selvom at det bare er en Ratata, så prøv at brug lidt mere tid på at lave det perfekte kast.

10. Få dine Pokémoner videreudviklet

Det kan tage rigtig lang tid at samle slik sammen til at kunne videreudvikle sine forskellige Pokémoner. Derfor er den hurtigste måde helt sikkert at sørge for at fange alle Pokémoner som vi også beskriver i punkt 7 og så løbende sende dine svage Pokémoner afsted til professoren. Dette giver også en god sjat xp!

11. Har du lige fanget din Pikachu og så crasher spillet? Ingen panik.

Pokémon Go har taget fusen på alle i forhold til popularitet, selv spil udviklerne Niantic. Dette resultere desværre med jævne mellemrum at spillet er meget ustabilt og selvfølgelig gerne på de mest uheldige tidspunkter.

Men ingen panik, hvis du spil crasher lige efter at du har fanget en Pokémon, hvor du bare kan se din Poké ball som bare ligger der og intet sker, her er hvad du skal gøre.

  • Luk spillet (Sørg for at “Force Quit” spillet, så er du helt sikker)
  • Åben spillet igen
  • Din Pokémon skulle nu gerne være i din samling og du burde modtage xp mm. når du logger ind.

12. Brug “Ingress” til at finde Poké Stops

Vidste du at udviklerne bag Pokémon Go også har udviklet et lignende spil før Pokémon Go? Det spil hedder Ingress – Princippet er meget af det samme, bare med en anden verden. I Ingress har man noget som hedder “portals”, som man skal lukke / åbne. Disse portaler er præcis de samme steder som Poké Stops. Forskellen er her at Ingress peger dig i retningen af de nærmeste Poké stops.

Så selvom at du ikke spiller Ingress, er den en god ekstra lille hjælp når du allerede er ude og gå, da du på den måde altid kan finde de nærmeste Poké stops.

13. Træt af at gå rundt og vente på at dit æg skal udklække?

Gps’en i Pokémon Go er ikke altid lige præcis og det er ikke os alle, som har lyst til at skal gå 10 kilometer for at få det fordømte æg til at udklække.
Du kan forsøge at bevæge din telefon frem og tilbage på dit bord eller gå lidt rundt i dit hus / lejlighed, hvis din træner bevæger sig betyder det at du er et sted, hvor der er meget lav gps signal, som muliggør dette. Du skal selvfølgelig stadigvæk kæmpe lidt for det, men slår at gå 10 kilometer!

14. Dodge, Dodge!

Et lille godt fif når du nu endelig er i kamp mod andre, er at påbegynde turen med at swipe til højre eller venstre, dette giver dig tit og ofte et ekstra angreb eller 2 før at modstanderen kan indhente det. Det virker endnu bedre hvis du har en hurtig Pokémon.

15. Få uendelig items (OBS: På eget ansvar)

Jeg er faldet over denne, som burde være et hack script, som kan give dig uendeligt af at hvad du måtte mangle i Pokémon.

Vil dog sige, at det er 100% på eget ansvar! Har ikke personligt nogen erfaring med generatoren.

Besøg siden her.

16. Hold øje med Pokémoner tæt på dig

Pokemons nearby

Husk løbende at tjekke dit ikon i højre hjørne nederst i Pokémon Go.
Her kan du se hvilke Pokémoner som er tæt på dig. Jo flere fodspor en Pokémon har på sig, jo længere væk er den. Du kan her vælge at klikke på en af Pokémoner tæt på dig, så kan du løbende se om du kommer tætter eller længere væk fra den når du går rundt.

Der har været en del snak omkring afstanden, men vores konklusion er at der ingen korrekte retningslinjer er.

17. Få Pikachu som din allerførste Pokémon

Pokémon Pikachu

Den ultimative udfordring og opgave som alle Pokémon trænere har er selvfølgelig at få Pikachu! Især for os som er vokset op med Pokémon!

Men vi skulle måske have været lidt smartere, fordi det er faktisk muligt at få Pikachu som din allerførste Pokémon.

Her er hvordan du gør: 

  • Når du starter Pokémon Go op for første gang, så har du valget imellem de 3 starter Pokémon.
  • Men lad vær med at vælge en!
  • I stedet skal du begynde at gå – Ja gå rigtigt, et lille stykke væk fra de 3 starter Pokémon.
  • Dette skal muligvis gentaget et par gange.
  • Men til sidst bliver du tilbudt en Pikachu!

Sådan starter man da som Pokémon træner med stil!

 

Så er der ikke andet at sige end.. God fangst!

Hvis i har flere tips og tricks – Så sig endelig til. Listen her vil løbende blive opdateret.