Pokémon Go: Vælg selv din Eevee udvikling

Hvis du har set Pokémon dengang første sæson løb over skærmen, husker du måske at Eevee har tre udviklinger. I tegneserien er der en lille dreng som har tre storebrødre der alle er Pokémon trænere og de har hver deres udvikling af Eevee.

Er du en rigtig Pokémon fan og har du en hukommelse der ikke kan sættes en finger på, kan du måske huske navne på de tre brødre som Mikey har. Du kan nemlig bruge de tre brødres navne til at bestemme hvilken udvikling af Eevee du får!

I serien forsøger de tre brødre at presse deres mindste bror til at udvikle hans Eevee til den samme udvikling som de hver i sær har. Eevee kan udvikle til Vaporeon(vand), Jolteon(elektrisk) eller Flareon(ild). Hvis du gerne vil afgøre hvilken udvikling du får, når du spiller Pokémon Go skal du blot navngive din Eevee efter en af de tre storebrødre og din Eevee vil udvikle sig til den Pokémon som de har.

Navngiv din Eevee følgende og den vil udvikle sig derefter:

  • Sparky: Jolteon
  • Rainer: Varporeon
  • Pyro: Flareon

Pokémon GO 2.0 – Opdatering!

En ny udvidelse har ramt Pokémon GO og med den er der selvfølgelig også kommet en ordenlig håndfuld nye pokémons som du kan fange eller udvikle dig til.

Ud over nye pokémoner og deres egne udviklinger, kommer der også nogle ekstra udviklinger til nogle af de pokémoner du allerede har fanget fra den sidste version og én af dem som har fået sig nogle nye udvikler er Eevee. Eevee havde i forvejen 3 udviklinger, som på normal vis bliver valgt tilfældigt og det fungere på samme måde nu. Der er bare den forskel at der er 5 mulige udviklinger nu. De to nye er Espeon, psychic-type, og Umbreon, Dark-type. De gamle er Vapereon, Jolteon og Flareon, men dem har du garanteret stiftet bekendtskab med. Ønsker du selv at styre hvilken udvikling du får, er her lidt hjælp til de nye udviklinger.

  • Sakura: Espeon
  • Tamao: Umbreon

For en sikkerheds skyld, anbefaler vi at du lukker spillet ned og åbner det op igen efter navneændring og inden udvikling.