Serum playtest anmeldelse

Lad mig starte denne anmeldelse med at sige, at jeg normalt ikke er adrenalin junkie typen, men Serum har bragt noget frem i mig, noget som er svært at sætte ord på, men hvad end det er så vil det have mere aktion og gerne følelsen af akut frygt for min egen undergang.

har du hørt om det ?

Serum er et helt nyt first person survival/action/puzzle spil, med en historie der bliver fortalt både fysisk og gennem spillets omgivelser, som er tilgængeligt på steam i beta version nu.

Hvordan ser det ud

Lad os ligge ud med det grafiske, hvis du er til et lettere post-apokalyptisk miljø med et strejf af gift gasser og radioaktiv forstærket flora og fauna så vil du elske de visuelle elementer i Serum.

Omgivelserne har fået meget kærlighed, farverne står knivskarpt og fortæller dig som spiller, at kan være smukt så længe det er blevet udsat for nok kemikalier.

der er fare bag vær et træ

Lad os nu tage et lille kig på fjenderne, som alt i Serums univers er dine fjender også muteret versioner af genkendelige væsner, vildsvin på størrelse med indkøbsvogne, giftspyttende rotter der rangere i størrelse fra huskat til pony og mennesker der har været ude i den ”friske” luft lidt for længe, som nu syntes du ser ud som et tre retters måltid.

hvordan skiller Serum sig ud

Og nu til den vigtigste mekanik i hele spillet, nemlig serum, serum er det eneste der står i mellem dig og en tidlig død. Serum’s helt specielle serum system bliver tilgået gennem en workstation i din base, og allerede nu i playtest versionen er der 35+ forskellige slags serum, som spilleren kan destillere.

Der er et serum til alle begivenheder, et serum dig beskytter dig mod skade, et serum der kan lade dig slå gennem vægge, der er endda et serum der kan give dig evne til at hoppe en ekstra gang i luften!

Men serum er ikke kun flydende superkræfter, det er også den eneste måde du kan overleve, hver type serum lade dig udholde det giftige miljø du befinder dig i, i et antal minutter alt efter hvordan du har blandet det, men du kan kun tage så meget superjuice før din krop er fyldt med kemikalier, og så skal du tilbage til din base og lave den vildeste udrensningskur, ved at suge serummet du lige har fyldt dig med, ud gennem din arm.

Muligheden er uendelige, men tidsbegrænset!

Og det er ikke kun serum du kan lave, alt fra jagt knive lavet af gamle dåser til en skanner der viser dig hvor brugbare planter er, kan samles i din base, og når ja, din base kan også opgraderes så du får adgang til din egen lille have, større opbevaringsplads og mange flere, mere spændende, ting.

Ja der er en historie bag det hele

Serum’s historie er interessant, man spiller en mand der har meldt sig til at være test person for dette nye serum, så han kan skaffe penge til at kurere sit barns sygdom.

Efter han har sagt ja til jobbet får han prompte indopereret et ur i sin arm der viser hvor længe han er immun over for ”Blight” med den mængede serum han har i sit blod og bliver fløjet til et facilitet hvor han skal være tester, han for hurtigt kontakt til person der forklarer ham om hans omgivelser og at firmaet han nu arbejder for er ligeglad med om han overlever eller ej.

til sidst en stående klapsalve

Serum er et aktion pakket spil, der tvinger spilleren til at tage hurtige beslutninger, der er konstante lyde, imponerende grafiske omgivelser og utroligt velkomponeret musik.

Alt dette kulminere i et spil, der får hjertet til at hamre og tandhjulene til at snore.

Så tusind tak til Game Island og Toplitz Production, dette er et spil jeg personligt sent vil glemme.