Et virkeligt godt spil, der engagerer børnene i et lærerigt spil.

Normalt når vores børn sidder foran en skærm, så er det let at se det som inaktivitet. Men med Osmo Coding får de sat deres evner på prøve på en sjov måde, som de samtidig kan lære af.

Coding går i al sin enkelthed ud på at hente materiale, så man kan bygge sin egen base. Der er forskellige baner og udfordringer, og børnene lever sig ind i det eventyr, som figuren på skærmen går igennem for dem. For den måde, de får figuren til at flytte sig, er anderledes på en sjov måde. De skal nemlig bruge kodeblokke og tal til at navigere med figuren på skærmen. Derfor får de mulighed for at bruge hænderne og hovederne på en ny måde, som gør i hvert fald vores børn mere engageret i spillet.

Som forældre kan vi følge deres progression og spil via en app. Vi har to børn, der har hver deres profil, og vi kan følge med i at de bliver bedre og bedre til at udforme fortsat mere komplekse kommandoer. Det er en fornøjelse.

Vores børn er under 6 år, og de har det sjovt med at lære, når de spiller Osmo Coding.

About The Author

Redaktør

Far til to og så er jeg uddannet indenfor salg, marketing samt finans og arbejder til dagligt som sagsbehandler. Når skemaet tillader det bliver der spillet RPG eller Moba. Når internettet fejler bliver det også til lidt Warcraft 3 eller Age of Empires 2.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.