Soldier

Er du klar til at kaste dig ud i kampens hede, bære den skinnende rustning, og føre den brølende hær i Dungeons & Dragons (D&D) universet? Så er Soldier-baggrunden måske det perfekte for dig.

Player’s Handbook 5th Edition præsenterer Soldier-baggrunden, som er perfekt til dem, der ikke er bange for at stå på forreste linje i kampen. Som en veteran soldat, bærer din karakter de ar og historier, der kommer fra utallige kampe, og har udviklet både fysiske og mentale færdigheder.

Soldier i spillet

“Military Rank” er den centrale feature i denne baggrund. Din karakter har en bestemt rang fra deres militære karriere, hvilket giver dem visse privilegier. De får anerkendelse fra nogen soldater og respekt fra de lavere ranger. Dette kan lede til interessante plot points og karakterudvikling.

En Soldier får dygtighed i færdighederne Athletics og Intimidation, som begge afspejler træningen og omgivelserne af det hårde militærliv. Derudover kan din karakter håndtere ét type gaming set og køretøjer (land), giver strategiske fordele i mange scenarier.

er soldier baggrunden noget for dig

At være en soldat er ikke en let opgave. Din karakter har sandsynligvis oplevet skræmmende kampe, mistet kammerater og gjort ting, som de måske ikke er stolte af. Spillets moralske gråzoner kan være et dybereliggende tema for denne baggrund. Så gør dig nogle tanker om hvordan din karakters fortid har formet hans personlighed i nutiden.

ekstra inspiration til din baggrund

Hvis du er på helt bar bund ang. hvordan din karakters personlighed skal være, hvad der har været med til at forme din karakter inden eventyret starter. Så tilbyder Players Handbook 5th Edition, en hjælpende hånd i form af 4 rækker af henholdsvis personlighedstræk, idealer, personlighedsfejl og personlige bånd til andre personer fx. en mentor eller god ven.

Disse lister kan være en god måde at skitsere hvordan din karakter ser på omverdenen, og hvis du gerne vil se dem står de udførligt beskrevet i Players Handbook 5th Edition side 121-141.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

konklusion omkring soldier baggrunden

Soldier-baggrunden kan være en spændende og dynamisk oplevelse, der bringer drama og intensitet til dine D&D-eventyr. Med disciplin, stolthed og ubrydelige kamånd kan du lede din hær mod sejr. God fornøjelse med dit spil!

Skulle dele af soldier baggrunden tiltale dig, men mangler den en smule af dit eget flair, så snak med din DM. Tit kan man ændre lidt på tingene så det passer til din egen ide om karakteren.

Husk, din DM er der for at hjælpe dig gennem et episk eventyr, så længe du spørger om hjælp kan i sikkert finde ud af noget.

 

Venlig hilsen Din DM