PS+ Afsløret for januar

Et nyt år, nye måneder og nye spil på playstation+. Julen har lagt sig og på trods af gaver givet og gaver fået, er det tid til lidt ekstra lækkerier fra alle dem hos Sony til alle jer, ude i verden. Måneden byder bl.a, til playstation 4 på et længe ventet remake af en absolut klassiker til playstation 3 på et FPS og til vita et RTS, i form af Legends Of War: Patton fra ingen anden end History Channel dem selv.

 

Grim Fandango (Ps4, Ps vita)

grim-fandango-mainHvis du i kraft af dit job, fungerede som de døde og fortabtes rejseguide på deres tur gennem underverdenen, hvad ville du så gøre hvis du opdagede at din chef var fuld af snyd og bedrag. En ren sjæl er blevet vildledt og det er op til dig, Manuel Calavera at finde hende og få hende på rette spor igen, så hun kan indtage sin retmæssige plads i efterlivet. Grim Fandango blev ved sin originale udgivelse hyldet af fans og kritikere og anses af mange, som en absolut perle. Desværre mødte det ikke de forventede kommercielle mål, men får nu i anden omgang, chancen for igen at tryllebinde spillere.

Hardware Rivals (Ps4)

maxresdefault Voldsomme køretøjer med masser af hestekræfter og power, store arenaer at udkæmpe hæsblæsende slag i og masser af våben og gadgets at udslette oppositionen med. Hvad mere kan man ønske sig, hvis der skal fart over feltet. Hardware Rivals har det hele og lidt ekstra til den fartglade. Spillet har tidligere været i beta og man har måske stiftet bekendtskab med titlen, ikke desto mindre er det blevet tid til at gå all-in og vise hvad Harware Rivals har at byde på.

 

Dragon Age: Origins (Ps3)

dragonagestandard5802En af forrige års helt store succeser var Biowares Dragon Age inquisition, og har man som jeg, aldrig tidligere stiftet bekendtskab med Inquisitions populærere forgængere er her en, ikke dårlig, mulighed for at prøve kræfter med spillet som startede det hele. Origins er et tredjepersons fantasy-rpg med mulighed for i kampens hede at skifte til et top-down pespektiv for større overblik. Foruden spillets originale historie og karakterer er der ikke meget som adskiller origins fra andre lignende rollespil, men hvad origins gør, gør det efter sigende ualmindeligt godt.

 

Medal Of Honor: Warfighter (Ps3)

medal_of_honor_warfighter_wallpaper__2_by_xkirbz-d59cz4v Godt med guns, blod, røg og animerede kroppe du kan tomme dit magasin i. Medal Of Honor serien har nogle år på bagen, men har formået at forny sig og følge med tiden. Medal Of Honor fik nogle hårde anmeldelser med på vejen, og formåede ikke at leve op til niveauet sat af andre samtidige spil i genren, ikke desto mindre var MOH innoverende på sin egen måde bl.a med det glimrende buddy system.

 

Nihilumbra (Ps vita)

good-logo Et puzzle-platformer af den filosofiske slags, hvad er Nihilumbra, hvad går det ud på og hvorfor? det er alle spørgsmål som man kun besværet kan svare på. I virkeligheden er Nihilumbra nok en af de spil som selv skal opleves, skøn håndtegnet grafik og et lækkert soundtrack akkompagneres af dybfølte og transcenderende citater. Nihilumbra skal ikke bare spilles og forstås, men føles og fornemmes.

 

 

 

Legends Of War Patton (Ps vita)

timthumb.php Sandt at sige, er anden verdenskrig efterhånden så rigeligt belyst i både tv og spil, men hvem, med sundt sind, vil forspilde en mulighed for at sende fjendtlige kombattanter himmelvejs, skulle chancen byde sig, og chancen byder sig. Et top-down RTS som introducere dig for slagmarken som den tog sig ud under Anden Verdenskrig med alt hvad det indebærer af fodsoldater, tanks, morter granater og råb om hjælp.