Playstation Plus for september 2016

Så er PlayStation Plus for september måned her og inden vi skyder i gang med denne måneds godter, skal der nævnes at der har været en ændring i medlems prisen på p+ i USA og Canada. Prisen er blevet ændret til 400 i kroner i USA, 355 kroner i Canada, for 12 måneder og 166 kr. i USA, 152 kr. i Canada, for 3 måneder. Den månedlige plan skifter til at koste 66 kr. i USA, 60 kr. i Canada. Det er uklart om Sony har planner om andre prisændringer i andre lande.
Tilbage til denne måneds muligheder. Denne gang kan du hakke dig igennem dæmoniske horder eller rejs igennem ruinerne af en forglemt civilisation.

 

Journey (PS4, PS3)

Journey_Cover

Journey er et eventyr spil udviklet af thatgamecompany. Udforsk et stort og inspirende landskab, opdag historien fra en gammel mystisk civilisation.
Fra det øjeblik, du ser det glinsende sand i ørkenen og hører de fortryllende melodier på Journeys storslåede soundtrack, ved du, at dette bliver noget særligt. Du vil blive guidet rundt i et fantastisk landskab med klitter, huler og klipper på vejen til et bjerg i det fjerne. Journey har mange forskellige landskaber, du kan udforske. Den billedskønne ørken fører dig ned under jorden til en dyster række af mørke huler og derefter gennem voldsomme storme. Hvert område er udformet med fuldstændig præcision, og det er en fryd at udforske denne unikke verden. Journey ser ikke bare fantastisk ud – du kan også interagere med omgivelserne. Prøv at klatre på klipper og bakker, før du hopper fra en afsats og svæver mod jorden med en følelse af komplet frihed og vægtløshed.

De forbløffende visuelle effekter følges af et lige så imponerende soundtrack, der indeholder beroligende klassisk musik, som pludseligt kan skifte til høje, dramatiske rytmer, når spændingen stiger. Overgangene fra kapitel til kapitel er glidende, og Journey er en elegant og fascinerende rejse med en episk finale, som du ikke må gå glip af.

 

Lords of the Fallen (PS4, PS3)

Lords_of_the_FallenLords of Fallen er et action og Role-playing spil udviklet af City Interactive S.A.
Red menneskeheden.
Verden er i fare – og du er dets eneste håb. Den dæmoniske Rhogar-hær er genopstået fra sit mørke rige, og som Harkyn skal du samle dit sværd op og konfrontere det. Men kan du som en dømt forbryder afvist af samfundet finde frelse, når du står ansigt til ansigt med dommedag? Kast dig ud i en enorm, mørk fantasiverden i denne RPG med action i hurtigt tempo og et komplekst nærkampssystem. Og når hårdt stål ikke er nok, kan du bruge mægtig, forbudt magi og sprænge dig igennem horden på din mission for at konfrontere de mægtige Lords i hjertet af den dæmoniske dimension.

 

Prince of Persia: The Forgotten Sands (Ps3)

Prince_Of_Persia_TFSPrince of Persia: The Forgotten Sands er et action spil udviklet af Ubisoft. Ubisoft giver et tvist til den klassiske Prince of Persia-oplevelse i dette nye side-scrollende hurtige 3D actioneventyr.

Prince of Persia: The Forgotten Sands er det næste kapitel i det episke Sands of Time-univers. Efter sit eventyr i Azad får prinsen at vide, at mange af hans fætre er forsvundet, og han begynder derfor at undersøge, hvad der er sket med dem. Prinsen står snart over for den mystiske Helem, som tilbyder ham magiske kræfter for at bekæmpe den, der er ansvarlig for hans families skæbne. Prinsen må slå sig sammen med Helem og nedslagte en utænkelig ondskab for at stoppe denne mørke kraft og redde selve tiden.
Prince of Persia – The Forgotten Sands er et siderullende platformspil, som giver dig kontrol over den heroiske prins i serien, når du   bevæger dig gennem en forræderisk verden flydt med fælder, gåder og dødbringende fjender. Ved spillets start går du sammen med et mystisk væsen, som hedder Helem, en ildflueagtig skabning, som kredser omkring dig, når du bevæger dig gennem landskaber og oplyser interessante områder. Helem giver dig også kræfter til at bestemme over tiden, så du kan gøre strømmen af sand langsommere i visse dele af en bane, så den stivner, vha. L- og R-tasterne. Når den er stivnet, kan du bruge den som en pæl til at springe fra.

 

 

Datura (Ps3)

Datura_CoverDatura er et action spil udviklet af Santa Monica Studios/Plastic. Udforsk den dragende verden i Datura, og begiv dig ud på en mystisk rejse.
I Daturas verden kan du forvente hvad som helst. Denne særlige skov får dig til at sidde helt ude på stolekanten fra starten, når du udforsker omgivelserne og prøver at regne ud, hvordan du er havnet der. Der er ingen dialog i spillet – du må klare dig selv. Det kan godt være, du møder andre figurer, men de er ikke rigtig interesserede i at snakke. I stedet bidrager den uhyggelige hvisken fra væsener, du ikke kan se, den dramatiske musik og de tørre blades raslen, når du bevæger dig, til en anspændt atmosfære og øger din følelse af panik i takt med, at din figur begynder at trække vejret hurtigere og mere besværet.
En fascinerende kombination af et naturligt og smukt landskab og en intens, uhyggelig atmosfære skaber en opløftende følelse af spænding, da du kun kan gisne om, hvad der venter rundt om hjørnet. Du oplever det hele gennem din figurs øjne og bliver suget ind i denne mystiske og overraskende fortælling – finder du vej ud af skoven igen?

Download Datura til din PlayStation 3 fra PlayStation Store, og forbered dig på et fængslende eventyr, hvor du skaber historien.

 

 

Badland (Ps Vita, PS4, PS3)

Badland_Cover

Badland er et action, eventyr og puzzle spil udviklet af FrogMind.

Flyv og overlev dig igennem spillet BADLAND, der vandt Game-of-the-Year (Årets Spil), og oplev et forbløffende antal fantasifulde fælder, gåder og forhindringer undervejs. BADLAND er et prisbelønnet horisontalt flydende action-eventyr, med innovative fysikbaserede spilmekanikker og imponerende stemningsfuld grafik og lyd.

Funktioner:
– Mere end 15 timer og 100 baner i historien til én spiller.
– Fantastiske muligheder for lokalt spil med op til 4 spillere i co-op eller deathmatch.
– Cross-Save: Spilfremgang synkroniseres mellem PS3™-, PS4™- og PS Vita-versioner

 

Amnesia: Memories (Ps vita)

Amnesia_Memories_CoverAmnesia: memories er et Rollespil og unikt spil udviklet af Idea Factory International.

I denne visuelle roman, vil du spille som heltinden, hvis liv afhænger af at skjule din seneste tab af hukommelse, mens du navigerer komplekse relationer med fem mænd. Vælg din romantiske vej fra starten til at stykke sammen, hvad der var glemt. Vil du skriver den varige kærlighedshistorie du fortjener, eller vil din kærlighed – og liv – komme til en ende?

Nøglefunktioner

  1. Vælg en af fem fyre som din kærlighed interesse, hver med flere branching historie stier. Hvert valg opretter en særskilt verden hvor karakterer antager forskellige roller, giver mulighed for 20 + Endings!
  2. Parametre for påvirker dit forhold til din fremtidige kærlighed. Hold styr på dit forhold her og sørg for at du ikke ledes til en dårlig                                                                                                        afslutning!
  3. Brug kontakten styrer at spille mini-spil som Rock, Paper, saks og airhockey mod andre tegn.
  4. Lås udtryk billeder i Galleri. Rørende Visse områder af billedet vil spille dialog følelser, der ikke kunne tidligere udtrykte.