Playstation Plus for juni 2016

Hejsa allesammen. Playstation plus juni måned tilbyder endnu en række spil flotte spil. Denne måned har en række spændende spil, lige fra sport og gyser til arkade og narrativt:

 

NBA 2K16 (Ps4)

NBA 2K-serien er tilbage med den mest virkelighedstro NBA-oplevelse til dato i NBA 2K16. Spillet indeholder en helt ny MyCAREER-oplevelse skrevet, instrueret og produceret af den roste filminstruktør Spike Lee. Før din MyPLAYER gennem hele NBA-rejsen, tag styringen over et NBA-hold, eller skærp dine evner online ved at konkurrere mod spillere fra hele verden. Med animationer, der giver mere glidende bevægelser, og mere realistisk lydfrembringelse bliver det den mest autentiske NBA-spiloplevelse nogensinde, og du får endda et enestående coverdesign med NBA-stjernerne Stephen Curry, Anthony Davis og James Harden.

 

 

Gone Home: Konsol udgave (Ps4)

Du ankommer til dit hjem efter et år i udlandet. Du forventer, at din familie tager imod dig, men huset er tomt. Der er noget galt. Hvor er alle folk henne? Og hvad er der sket? Du kan selv opklare mysteriet i Gone Home, et narrativ udforsknings spil fra The FullBright Company.

Gone Home er et interaktivt udforsknings simulator. Udforsk en hver detajle af et tilsyneladende almindeligt hus, for at opdage historien af personerne der boede der. Åben enhver skuffe eller dør. Saml objekter op og undersøg dem for at opdage spor. Afslør familiens skæbne ved at udforske hvad de har efterladt.

 

Echochrome (Ps3)

Echochrome er et puzzle spil med elegant sort og hvid design, inspireret af M.C. Escher. Med gameplay baseret på optiske illusioner, må spillerne udnytte fem simple love af  perspektiv til at tilslutte sig gangbroer, skjule farer og skabe nye stier, for at nå “the echos”, eller skygge guides. Når du mestrer de de fem love, kan du bruge dem til at skabe dine egne sinds blæsende levels for at spille og dele dem med venner igennem “custom level editor”.

 

 

 

Siren: Blood Curse (episode 1-12) (Ps3)

Som et Amerikansk TV hold ankommer i Japan til at filme en afslørings video på legenden om den “forsvundne landsby”. I kontrol af syv forskellige karaktere, skal spilleren afsløre mysteriet bagved forbandelse som holder Eerie landsbyen af Hanuda. Det unikke “sight jack” system tillader spilleren til at se fra alle synspunkter af Shibito, eller levende døde, for at undgå at blive opdaget. Intens grafik, realistisk karakter animation og gritty-film-agtig grafisk præsentation giver meget til den gru Siren: Blood Curse har.

 

 

 

God of War: Chains of Olympus (Ps vita)

Den ældgamle verden taler om en dødelig som dræbte en gud. Men længe før hans kamp med Ares, Katros søgte absolution fra hans fortids synder ved at forpligte sig som mester til guderne. Disse brutale korstog i navnet af Olympos blev legendariske.

Spøgelset fra Sparta er nu ordret af guderne til at rejse til underverdenen, efter verdenen kastes ind i mørke. Der må han stå ansigt til ansigt med det mest frygtede væsen fra græsk mytologi og tvunget til at vælge mellem hans egne personlige hævn eller redde den ældgamle verden fra sikker destruktion.

 

 

Little Deviants, PS Vita (Ps vita)

Little Deviants Boxart.jpg

 

Tilslut dig det Little Deviants i en serie af forfløjne eventyr som tillader dig sjov udforskning og eksperimenter med det nye PS Vita system funktioner.

Et arkade spil designet til PS Vita med 30 minispil der bruger alle maskinens funktioner.