Sage

Er du klar til at dykke ned i dybden af Dungeons Dragons (D&D) univers, fyldt med gamle, skjulte hemmeligheder og uendelig viden? Så kan Sage-baggrunden være det perfekte valg for dig.

I Players Handbook 5th Edition introduceres du for Sage-baggrunden, som repræsenterer en karakter, der har tilbragt år på at studere de ældre mysterier i din verden, at læse gamle manuskripter og studere gamle ritualer. På den måde, har din karakter samlet en betydelig mængde viden, som kan være uvurderlig i et eventyr.

Sage i spillet

Hovedfeaturen i Sage-baggrunden kaldes “Researcher”. Denne feature giver din karakter evnen til at finde viden, der er utilgængelig for de fleste. Hvis der er et emne eller mysterium, du ønsker at vide mere om, kan din Researcher feature føre dig til den korrekte information, eller i det mindste pege i den rigtige retning.

Med Sage-baggrunden får du dygtighed i færdighederne Arcana og History, hvilket giver dig en dyb forståelse for magiske begivenheder og historiske fakta. Dette kan hjælpe din gruppe med at løse gåder, genkende gamle symboler eller forstå forhistoriske ritualer.

er sage baggrunden noget for dig

At spille en Sage kan være en meget givende oplevelse, idet det giver dig mulighed for at dykke dybere ind i D&D’s rige lore og dens mange mysterier. Du bliver den, der løser gåderne, forklarer de mystiske situationer, og afdækker sandheden bag ældgamle mysterier.

Men husk, megen viden kan undertiden være en byrde, og det er op til dig at bestemme, hvornår og hvordan du vil bruge det, du ved. Med stor viden kommer stort ansvar.

ekstra inspiration til din baggrund

Hvis du er på helt bar bund ang. hvordan din karakters personlighed skal være, hvad der har været med til at forme din karakter inden eventyret starter. Så tilbyder Players Handbook 5th Edition, en hjælpende hånd i form af 4 rækker af henholdsvis personlighedstræk, idealer, personlighedsfejl og personlige bånd til andre personer fx. en mentor eller god ven.

Disse lister kan være en god måde at skitsere hvordan din karakter ser på omverdenen, og hvis du gerne vil se dem står de udførligt beskrevet i Players Handbook 5th Edition side 121-141.

konklusion omkring sage baggrunden

Sage-baggrunden lægger vejen for et dybere og mere indsigtsfuldt eventyr, og kan lede til nogle utrolige opdagelser og begivenheder for din karakter. God fornøjelse med dit spil!

Skulle dele af Sage baggrunden tiltale dig, men mangler den en smule af dit eget flair, så snak med din DM. Tit kan man ændre lidt på tingene så det passer til din egen ide om karakteren.

Husk, din DM er der for at hjælpe dig gennem et episk eventyr, så længe du spørger om hjælp kan i sikkert finde ud af noget.

 

Venlig hilsen Din DM