I selve designet får man LED belysning i scrollhjulet og en indikator midt på musen, som fortæller dig hvor meget batteritid der er tilbage på musen. (You know, rød, orange, grøn etc.)

Tjek prisen her

2013 modellen af Razers populære Orochi er nu på gaden! Endnu engang er det med Razers flotte og lækre design. Der er gjort rigtig meget ud af 2013-modellen, og den skal både anvendes med tråd eller bluetooth, hvilket har været en rigtig vigtig faktor indenfor “markedet” for trådløse gaming mus.

Systemet i musen er 4G laser sensor, som de er begyndt at anvende i stort set alle deres gamer mus, og med USB 3.0 connection til computeren, er du sikret et højkvalitets produkt her.

Musen har en batteritid på 30 timer, før den skal sættes tilbage i opladeren, men med en ny funktion, kan man blot trykke på sluk-knappen, når man ikke anvender musen, og derved går der rigtig lang tid, før du har opbrugt de 30 timer

NavnRazer Orochi 2013
Dimensioner (HxBxD)
ForbindelseBluetooth – Trådløs
Detektering af bevægelse
Bevægelses opløsning
ms svartid
Producent Razer

Produktet er endnu ikke anmeldt

About The Author

Redaktør

Far til to og så er jeg uddannet indenfor salg, marketing samt finans og arbejder til dagligt med økonomi. Når skemaet tillader det bliver der spillet RPG eller Moba. Når internettet fejler bliver det også til lidt Warcraft 3 eller Age of Empires 2.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.