DnD Monster Manual 5e

Monster manualen er uden tvivl en fantastisk bog, både for spilleren, der interesserer sig for hvad han/hun møder på eventyret og for dungeon masteren der mangler inspiration til at udfordre sine spillere.

Bogen fungerer som et opslagsværk og indeholder ”stat kasser” for mere end hundrede forskellige monstre. Alt hvad du skal bruge til de episke kampe I, som en gruppe, kommer ud i.

Vigtig viden, som fx hvor mange gange din karakter kan overleve at blive angrbet af en ancient rød drages “breath” eller hvordan den sjældne Flumph interagere med andre levende væsner og sin omverden.

Bogen er en fantastisk tilføjelse til alle DnD entusiaster, men det er ikke en stålsat regelbog. Derfor skal du ikke, som spiller forvente at en bugbear præcis 16 i armor class har og hvis du er dungeon master, brug informationer bogen giver dig i det omfang, som du har brug for og ændre resten så dine spillere for en god udfordring.

Den næste udvidelse

Så har du lyst til at oppe din viden omkring de væsner der bor i din fantastiske verden, bør du uden tvivl købe denne bog. Har du allerede Monster manual, men mangler noget nyt og udfordrende, følger der altid nogle monster ”stat kasser” med de mange kampagner Wizards of the coast har udgivet, fx finder du ”stat kassen” til Tiamat, Queen of Chaos, i det fantastiske eventyr Rise of Tiamat hvilket er et eventyr for karakterer fra level 8 – 15.