Magic City Detective: Wings of Revenge Collector’s Edition til Nintendo Switch

Gør dig klar til at svinge din forstørrelsesglas sammen med tryllestaven! Verdenen i Magic City Detective: Wings of Revenge Collector’s Edition vil fortrylle spillere, når de begiver sig ud på en rejse gennem de fortryllede gader i Venedig. Ocean Medias magiske eventyrspuslespil er nu tilgængeligt på Nintendo Switch.

I denne unikke maskeradeoplevelse træder spillere i skoene på en snedig detektiv, hvis intuition er skarpere end en troldmands fortryllelse. En glamourøs aften tager hurtigt en magisk drejning til det værre, når en uinviteret, mystisk trussel invaderer festen og bringer statuerne til live. Verdenen i Magic City Detective: Wings of Revenge er ikke blot en almindelig krimihistorie, men en mysteriøs konfrontation, der kombinerer detektivfærdigheder med glamouren fra en Venedig kostumebal.

Magic City Detective: Wings of Revenge Collector’s Edition lover et spændende eventyr, når spillere følger et snedigt spor af spor, møder magiske væsner og løser mysterier, der gemmer sig under maskerne. Løs sagen, stop det onde og red en hel by fra en magisk katastrofe!