Valheim: Ashlands Gameplay Trailer og Public Test

Det nye Valheim biome “Ashlands” er næsten klar til lancering. Iron Gate Studio har sendt den næste Valheim biome ud i public test og du kan være med til at teste.

Før Iron Gate Studio lancerer denne opdatering til standardversionen af spillet, vil de sikre sig, at de har haft mulighed for at opdage fejl og justere balancen for at give dig den bedst mulige spiloplevelse. Det nye biome er derfor først frigivet på public test server.

Ashlands Gameplay Trailer

Få adgang til public test serveren

For at få adgang til Public Test-afdelingen på Steam, skal du højreklikke på Valheim i din Steam-bibliotek og derefter vælge ‘Egenskaber’. I det nye vindue skal du vælge ‘Betaer’ og indtaste koden “yesimadebackups”. Public Test-afdelingen bør nu være tilgængelig for dig at vælge.

For at få adgang via Microsoft / PC Game Pass skal du starte Xbox Insider Hub-appen. Naviger til ‘Forhåndsvisninger’ og find derefter ‘Valheim Public Test’. Vælg ‘Tilmeld dig’. Vent på, at registreringen bliver fuldført, for at blive dirigeret til Butikken, og derefter installere ‘Valheim Public Test’.

Vær opmærksom på, at der muligvis kan være nogle mindre forskelle mellem versionerne.