Med denne Razer Trådløs Gaming Mus, går du ikke helt galt i byen, hvis du er ude efter kvalitet.

Tjek prisen her

Denne mus er designet til gameren, som har rigtig mange krav til sin mus, deriblandt designmæssige krav, funktionalitet og holdbarhed. Mest af alt, ligner musen et stadie mellem bil og robot, hvis man har set Transformers, og dette giver den et vildt fedt design, som kan pryde ethvert skrivebord.

Gamer musen kan bruges både trådløst og med ledning, og ligemeget hvilken løsninger du vælger at bruge, så er du sikret en vanvittig høj reaktionstid, og vil være i stand til at følge med, når din 1v1 duel mod modstanderen kommer til at afhænge af, hvem der er den hurtigste på aftrækkeren.

Musen kalibrerer automatisk til dens underlag, og du får derfor ingen problemer, selv hvis du skulle have en musemåtte af ringe kvalitet.

Lad os gå videre til det fedeste ved musen; den kan customizes sindssygt meget.

Du kan bl.a. skifte sidepaneler, løfte bagenden, rykke rundt i panelerne, så musen bliver længere. Alt i alt kan du tilpasse musen 100% til din hånd, så du ikke kommer til at opleve små bagateller, som ultimativt kan ødelægge udfaldet af dit spil.

Musen er klart anbefalet til rigtige gamere!

NavnRazer Ouroboros Elite
Dimensioner (HxBxD)
ForbindelseTrådløs
Detektering af bevægelse
Bevægelses opløsning
ms svartid
Producent Razer

Produktet er endnu ikke anmeldt

About The Author

Redaktør

Far til to og så er jeg uddannet indenfor salg, marketing samt finans og arbejder til dagligt med økonomi. Når skemaet tillader det bliver der spillet RPG eller Moba. Når internettet fejler bliver det også til lidt Warcraft 3 eller Age of Empires 2.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.