Sådan kommer du til at dele dine Ps4 spil

Efter en af de første gange Sony løftede sløret for hvad vi kunne forvente med hensyn til den nye Ps4 var vi et par stykker som frygtede at vi ikke kunne dele oplevelsen af vores  ps4 spil med vennerne. Men nu har Sony været ude og forklare lidt om hvad der kommer til at ske og hvordan vi skal arbejde med det!

Den første Ps4 du registrere dig på vil blive din Primære konsol, og her vil dine digitale indkøb ende. Andre brugere vil kunne spille dine spil fra din konsol, om de er logget ind som dig eller de logger ind på deres egen bruger.
Hvis du ønsker at spille et af dine spil på en anden konsol skal du bare logge ind på din bruger og downloade spillet. Efter følgende kan spillet spilles så længe man er logget ind som din bruger.

Sony har selvfølgelig gjort deres for at undgå misbrug af funktion hvordine spil kan spilles fra andre konsoller. Der kan kun være to af dine spil aktive på én gang, altså ét på din egen og ét på en anden konsol.

Det vil selvfølgelig blive muligt at ændre hvilken konsol der er din primære konsol, men om det er en funktion vi kommer til at vente med at se er ikke sikkert endnu. Som det ser ud nu mangler de en måde at sørge for at du ikke skifter primær konsol fra dag til dag, men lad os håbe de får styr på det til udgivelses datoen d. 29 november!

Måden du kommer til at købe spil til din Ps4 vil ikke ændre dig meget fra Ps3, men forbedringer som vil gavne spillerne der foretrækker at downloade frem for at skiverne stående vil være at forvente.

deling af ps4 spil

Sony har lavet et billed til deres forklaring.

Hold jer opdateret på siden for flere Nyheder.!