Heroes Of The Storm

Blizzard kommer ud med deres version af DotA, som de har valgt at kalde Heroes Of The Storm.

Der er ikke afsløret meget når det kommer til Heroes Of The Storm. Spillet vil blive i stil med dem vi kender som DotA, LoL og HoN. I Blizzards udgave vil de roller som du kan spille være karaktere som du med garanti kan genkende hvis du tidligere har spillet StarCraft, Warcraft eller Diablo!
Du kommer nemlig til at kunne spille som Demon Hunter, Lich King, Thrall osv.

Tidligere har det været planen at spillet skulle have navnet Blizzard All-stars og var ment som en tilføjelse til RTS starCraft 2.

Her er en lille teaser video

Videoen siger ikke meget, men viser blot at Bliazzard regner med at skabe en bro mellem spillene StarCraft, Warcraft og Diablo.

Udover at vi kan vælge helte som vi kender fra de gamle spil vil spillet blive meget lig DotA, Leauge of Legends og Heroes of Newerth.
Man starter med sit hold i hver sin ende af kortet og bevæger sig langs de stier som er at finde mellem og langs skoven. En række af computer styrede enheder bevæger sig mod fjendens base og hjælper dig trofast i din kamp for at udslette din fjendes base.

Der er ikke meget information at hente på den officielle hjemmeside. Men vi har kigget lidt på planen for dette års BlizzCon, som kommer til at ligge d. 8-9 november, og kan se at der er sat en hel time af til Heroes Of The Storm på hovedscenen! Så mon ikke vi får meget mere at vide om spillet til den tid.
Vi her hos GamerGuru ser meget frem til udgivelsen og venter i spænding til at høre mere fra Blizzard!

Hold jer opdateret på siden for flere Nyheder.!