Dungeons & Dragons udkommer endelig på dansk. Indtil videre er det kun D&D Begyndersæt som har modtaget en dansk oversættelse, men det kan forhåbentligt tolkes som om der er er mulighed for at modtage oversættelser til resten af bøgerne fra Wizards of the Coast.

Dungeons & Dragons: Begyndersæt på dansk inderholder alle de dele som du får brug for som ny spiller i det eventyrlige rollespil univers som skabes i DnD.
Begyndersættet tager udgangspunkt i DnD 5e og indeholder materiale samt historie til et scenarie for op til seks spillere, og her vil I kunne udvikle jeres karakterer op till niveau 5. Der medfølger også en regelbog til 5e versionen af DnD.

Regelbogen er dog begrænset til niveau fem, så det vil være nødvendigt at tilkøbe “Player’s Handbook” eller andre bøger i serien fra Wizards of the Coast når I er færdige med eventyret i begyndersættet.

Dit første eventyr

Dungeons & Dragons: Begyndersæt inderholder historien om “Phandelvers forsvunde miner“.
Eventyret her tager jer til igennem hjemsøgte miner, hvori I vil støde på forunderlige monstre og fantastiske skatte. Dette er springbrættet til et langt eventyr for dig og dine eventyrlystne venner.

I begyndersættet følger også ét sæt rollespilsterninger.
Selvom sættet også inkludere karakterark, kan du med fordel printe lidt ekstra. Du kan gratis downloade et blankt karakterark.

Læs mere om racer og karakter dannelse her.

D&D Begyndersæt cover

About The Author

Redaktør

Far til to og så er jeg uddannet indenfor salg, marketing samt finans og arbejder til dagligt som sagsbehandler. Når skemaet tillader det bliver der spillet RPG eller Moba. Når internettet fejler bliver det også til lidt Warcraft 3 eller Age of Empires 2.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.