Vidste du..

Portalen MMORPG lavede en Best of 2015 i december måned. Her er nogle af de mest populære spil genre blevet anmeldt og vinderne er ikke nødvendigvis de mest populære spil.

Heroes of the Storm fik prisen som bedste MOBA battlegame. Heroes of the Storm er på mange måder magen til spil som League of Legends og DOTA, men det som spillet vinder point på er at det er mere brugervenligt og samtidig formår at beholde de elementer som gør spillet værd at bruge tid på.

MMORPG har også givet en pris til bedste Expansion/DLC MMO og her blev vinderen Guild Wars 2 Heart of Thorns. Det er en af de mest gennemførte udvidelse MMORPG har set i flere år! Om udvidelsen er der også blevet sagt at det er en udvidelse uden noget at sætte en finger på.

The Elder Scrolls Online – Tamriel Unlimited løb af med prisen for bedste MMO 2015! Der kommet to udvidelser til Elder Scrolls Online og spillet er udkommet til Xbox One og PlayStation 4. Siden udgivelsen er spillet blevet gratis men det har ikke forringet kvaliteten. De seneste udvidelser har tværtimod vist at det her er et spil med ambitioner og potentielt kunne gå hen og blive det bedste MMORPG.

 

 

 

 

Se resten af artiklen hos MMORPG