Den ikoniske figur fra Blizzards Star Craft spil Tychus Findlay, må efter mange år som ryger skaffe sig af mig cigaren.

I forbindelse med at Heroes of the Storm er blevet tilgængeligt verden over har spillet nået ud til regioner hvor man ikke mener at det er ansvarligt at lade figurer i spil ryge, der sågar regioner hvor det er er direkte ulovligt. I en tråd på Reddit har en af udviklerne bag Heroes of the Storm udtalt sig og forklaret at man har stået med to valgmuligheder i forhold til at nå ud til så mange brugere som muligt, måtte lave to versioner eller skaffe sig af med cigaren. For at undgå to versioner af samme spil har man valgt at lave en fælles røgfri version.
Det er ikke første gang at vi høre orm historier som denne, tidligere har rygeforbuddet også ramt tegneserien Tintin, hvor Kaptajn Haddock måtte slippe piben og holde igen med brugen af skældsord.
Tychus Findlay må altså vænne sig af med cigaren for at skabe ét fælles Heroes of the Storm.

About The Author

Redaktør

Far til to og så er jeg uddannet indenfor salg, marketing samt finans og arbejder til dagligt som sagsbehandler. Når skemaet tillader det bliver der spillet RPG eller Moba. Når internettet fejler bliver det også til lidt Warcraft 3 eller Age of Empires 2.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.