Vi har tidligere beskrevet hvad vi kan vente os når Heroes of the Storm fra Blizzard udkommer. Og nu er der endelig kommet et ordenligt Heroes of the Storm Gameplay
Har du ikke læst artiklen om hvilke maps og hvad vi kan se frem til, kan du læse om det her.
[br] [br]

[br] Karakter skaberne til Heroes of the Storm har delt sig op i kunstnere og designere, og tester nu et af deres maps.
Videoen er 19min lang, men giver et rigtig godt indblik i hvordan det hele hænger sammen.

Kampen mellem designerne og kunstnerne er i Cursed Hollow. Hvert hold har et nexus bagerst i deres base, som selvfølgelig er det som hvert hold stræber efter at ødelægge.
Efter noget tid vil der spawne en “raven tribute”, som hold kan du capture denne tribute. Det hold som først får fat i den, har nu vist deres værd til “The Raven Lord” og når et hold har samlet tre tributes, vil en forbandelse ramme det andet hold. Forbandelsen hæmmer forskellige ting, som minions, towers og helte.
Heroes of the Storm gameplay videoen her under viser mappet, et lille udvalg af hereos og hvordan det fungere med hensyn til Lejesvende(mercenaries). Istedet for at give en buff, ekstra guld eller en debuff, slutter lejesvendene sig nemlig til dit hold for en stund.

 

Vi håber snart at det bliver muligt at få en oversigt over alle de helte vi kan vælge mellem og selvfølgelig hvilke skills de kommer til at få.

Indtil videre kan jeg kun tilbyde denne lille oversigt over fire af de helte der vil komme. Du genkender dem sikkert

forskellige_helte_typer_hots

Hold jer opdateret her på siden for flere Nyheder.!

About The Author

Redaktør

Far til to og så er jeg uddannet indenfor salg, marketing samt finans og arbejder til dagligt som sagsbehandler. Når skemaet tillader det bliver der spillet RPG eller Moba. Når internettet fejler bliver det også til lidt Warcraft 3 eller Age of Empires 2.

Related Posts

4 Responses

  • Tobias

   DotA, LoL og HoN er lavet af de tre fyre som tidligere har lavet et lign. map til warcraft 3 🙂
   De champions du spiller i DotA er i de fleste tilfælde lavet udfra warcraft serien. Hvis Blizzard bare havde været ude i ordenlig tid ville DotA være den dårlige efterligning.

   Svar
 1. Peter

  Jeg tror at det bliver super godt!
  Bliver ret sjovt at se, om det bliver det næste store spil fra Blizzard. Eller om de i det hele taget kan slå Dota og Lol.

  Svar

Leave a Reply

Your email address will not be published.