Blizzard’s nye gratis (Free-to-play) kort spil, Hearthstone: Heroes of Warcraft, kommer til at blive åbnet op for ALLE næste måned på Pc.

 

Det blev afsløret på Blizzcon af Blizzards kreative chef Rob Pardo, som også brugte meget tid på at takke alle fans, fordi som Rob beskriver det “Dette spil skaber vi sammen”.
Rob Pardo sagde at der bliver åbnet op for åben Beta næste måned, men i Blizzard tid er det nok til Januar (Rob Pardo egne ord)

Rob Pardo fortalte også at der er en Ipad App på vej, men at de har lidt svære ved at lave en beta af den, så der går nok lidt tid før at vi for den at se. Men i andet halvår i 2014 kommer vi nok til at se en Smartphone App også.
Hold øje med GamerGuru for mere information.

About The Author

Hjemmeside Ansvarlig

Matias arbejder som IT koordinator og tidligere Hardcore World of Wacraft spiller. Igennem tiden har Matias spillet op til flere spil på et højere plan såsom: Dota, Counter Strike, World of Warcraft. Derfor er hans interessefelt helt sikkert MMO spil, men han holder sig heller ikke tilbage fra en god skydekamp - Indtil han mister sin tålmodighed. Matias er ejer af GabbleGaming.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.