Hearthstone til Android er nu i sin første fase, og vil snart være muligt for spillere over hele verden at hente og spille på deres tablets.

Der har været forskellige services som har gjort det muligt at benytte Android tablets til at spille Hearthstone, hvis du har benytter dig af en anden end Blizzards egen app, anbefaler Blizzard at slette den gamle og hente deres via Google Play for at få den optimale spil oplevelse. Som første led i udgivelsen af Hearthstone til android vil app’en blive lanceret i Australien, Canada og New Zealand. Appen forventes at blive lanceret uden problemer og vil derfor blive muligt at hente for resten af verden i løbet af de næste par dage.

Hearthstone til Android finder du via linket her.
Blizzard vedlagt en lille bonus til dem som henter deres Hearthstone app. Når du henter Hearthstone til android får du nemlig en gratis pakke kort! Det eneste du skal gøre er et gennemføre et spil på din tablet.

About The Author

Redaktør

Far til to og så er jeg uddannet indenfor salg, marketing samt finans og arbejder til dagligt som sagsbehandler. Når skemaet tillader det bliver der spillet RPG eller Moba. Når internettet fejler bliver det også til lidt Warcraft 3 eller Age of Empires 2.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.