Hermit

Ønsker du at dykke ned i den indre verden af din Dungeons & Dragons(D&D) karakter? Overvejer du en baggrund der ekkoer ensomhed, tavs visdom og mystiske hemmeligheder? Her kommer Hermit-baggrunden ind i billedet.

Player’s Handbook 5th Edition introducerer baggrunden “Hermit” – en person der bevidst har valgt isolation fra samfundet til fordel for selv-opdagelse, meditation og fred. Men denne isolering er ikke uden belønning for som en Hermit bringer din karakter mystiske hemmeligheder fra deres ensomme eksistens ind i deres eventyr.

hermit i spillet

Et nøgleelement i Hermit-baggrunden er featuren “Discovery”. Her har du en unik hemmelighed eller oplysning, som du er kommet over i din isolation – måske en stor sandhed om universet, en kommende katastrofe, eller noget andet, der kan ændre retningen af din kampagne.

Hermits kommer med færdigheder inden for Medicine og Religion, samt et værktøj af deres valg symboliserer deres ensomme syssel eller hobby. Denne unikke blanding af dygtigheder giver dem værdifulde roller i enhver gruppe, fra den der kan helbrede sårede kammerater, til den der kan give ny indsigt i religiøse mysterier.

er hermit baggrunden noget for dig

At spille en Hermit kan bringe et interessant dynamik til din D&D kampagne. Din karakter vil have en dybere forståelse for den verden, som de lever i, og kan levere vigtige oplysninger på kritiske tidspunkter. Men de kan også have svært ved at tilpasse sig social interaktion efter så lang tid i ensomhed.

Husk, at du som Hermit ikke kun bærer hemmelighederne i dit hjerte, men også vægten af den afsondrethed og fred du engang havde. Hvordan vil dette påvirke din rejse?

ekstra inspiration til din baggrund

Hvis du er på helt bar bund ang. hvordan din karakters personlighed skal være, hvad der har været med til at forme din karakter inden eventyret starter. Så tilbyder Players Handbook 5th Edition, en hjælpende hånd i form af 4 rækker af henholdsvis personlighedstræk, idealer, personlighedsfejl og personlige bånd til andre personer fx. en mentor eller god ven.

Disse lister kan være en god måde at skitsere hvordan din karakter ser på omverdenen, og hvis du gerne vil se dem står de udførligt beskrevet i Players Handbook 5th Edition side 121-141.

konklusion omkring hermit baggrunden

Hermit-baggrunden er en enestående måde at give din karakter dybde og mysterium. Uanset hvordan du vælger at bruge denne baggrund, vil du ikke være skuffet over de unikke oplevelser du har foran dig. Held og lykke med dit spil!

Skulle dele af Hermit baggrunden tiltale dig, men mangler den en smule af dit eget flair, så snak med din DM. Tit kan man ændre lidt på tingene så det passer til din egen ide om karakteren.

Husk, din DM er der for at hjælpe dig gennem et episk eventyr, så længe du spørger om hjælp kan i sikkert finde ud af noget.

 

Venlig hilsen Din DM