Ja, det er ikke kun i U.S.A at der bliver sagsøgt over licenser. Nu er kampen altså også kommet til Danmark. De danske spil firmaer 3D Realms og Interceptor Entertainment er blevet sagsøgt af Gearbox Software, for at begynde at lave et nyt  spil i Duke Nukem Serien.

Interceptor Entertainment er gået i gang med at udvikle, Duke Nukem: Mass Destruction, på grund af at de har købt licens af 3D Realms til at få lov til at videreudvikle på Nuken-Spil serien.

Men ifølge Gearbox Software overtog de licensen til Duke Nukem tilbage i 2010, dengang hvor Duke Nukem Forever blev udgivet.

3D Realms har været ude med en offentlig undskyld til Gearbox Software, for at have solgt en licens som de faktisk ikke ejer mere.

Så kort og godt: 3D Realms har solgt en licens som de ikke ejer mere, Interceptor Entertainment har betalt og er igang med at udvikle et spil, som de nu ikke må udgive.

Dette er nu anden gang at 3D Realms har dummet sig med hensyn til spil licenser.

About The Author

Hjemmeside Ansvarlig

Matias arbejder som IT koordinator og tidligere Hardcore World of Wacraft spiller. Igennem tiden har Matias spillet op til flere spil på et højere plan såsom: Dota, Counter Strike, World of Warcraft. Derfor er hans interessefelt helt sikkert MMO spil, men han holder sig heller ikke tilbage fra en god skydekamp - Indtil han mister sin tålmodighed. Matias er ejer af GabbleGaming.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.