Assassin’s Creed 4: Black Flag er udkommet, og er AWESOME!

 

Det var meningen at Assassin’s Creed 4: Black Flag først skulle udkomme den 1. november, men nu kan det købes allerede i dag!

Vi har endnu ikke prøvet Assassin’s Creed 4: Black Flag, men det ser virkelig fedt ud!

Det udkommer til Playstation 3, Xbox 360 i dag.

Open world delen er tilbage, større og endnu bedre.
Glæd dig blandt andet til at finde skatte, snige dig rundt, styre dit eget mandskab, lege pirat når du tager dit skib ud på vandet for at lufte det!

Den 22. november udkommer det til Xbox One, PS4, Wii U. Der er ingen tvivl om at hvis du er ligeglad med grafikken og elsker Assasins’s Creed serien er det bare med at få det bestilt. Men det store problem med de store titler der nu udkommer til de “gamle” konsoller er at de ikke kan finde ud af at udnytte spillet 100% på grund af de begrænsede konsol kræfter, så hvis du er ligesom mig som elsker fed grafik og helst skal have alt på maks grafik, så vil jeg foreslå jer at vente til den 22. november, da det ser ud til at Assassin’s Creed 4: Black Flag helt sikkert skal spilles i rigtig god grafik!

Bestil det nu

 • Xbox 360 (Udkommet)
 • Playstation 3 (Udkommet )
 • Pc ( 22. november)
 • Xbox One  ( 22. november)
 • Playstation 4 ( 22. november)
 • Wii U ( 21. november)

 

Se Gameplay trailer

About The Author

Hjemmeside Ansvarlig

Matias arbejder som IT koordinator og tidligere Hardcore World of Wacraft spiller. Igennem tiden har Matias spillet op til flere spil på et højere plan såsom: Dota, Counter Strike, World of Warcraft. Derfor er hans interessefelt helt sikkert MMO spil, men han holder sig heller ikke tilbage fra en god skydekamp - Indtil han mister sin tålmodighed. Matias er ejer af GabbleGaming.

Related Posts

2 Responses

 1. Anders b

  Har selv lige hentet min collector’s edition af ac bf og det er super fucking fedt hvert sekund blæser mig helt væk

  Svar
 2. Anders b

  I collectors edition får man alt muligt fedt extra matriale med som fx en figur som efter min mening er super fed en bog med de vildeste tegninger fra spillet en cd med Game soundtrack Og selvfølglig det vigtigste en hulens masse dlc …

  Svar

Leave a Reply

Your email address will not be published.