Nogle folk mener, at man kommer til at kunne betale sig til at kunne komme i level 90 i Warlords of Draenor? Er det et rygte eller er det sandt? 

Jeg har for et godt stykke tid siden haft en længere diskussion med en, som havde lagt en artikel op på sin hjemmeside og mente at det nu var officielt at man kan komme til at betale sig til level 90 i World of Warcraft i fremtiden.

Det hele startede ud med at Blizzard lancerede seneste nyt omkring Warlords of Draenor, hvor de sidst i deres artikel skriver følgende:

Bolster the Ranks

“We’ve also heard feedback from players that they’d be interested in boosting multiple characters to 90, including alts they play with friends on other factions and realms. We’ve been evaluating ways to make that possible without having players go through roundabout methods (such as purchasing multiple boxes and performing multiple character transfers), and in the near future we’ll be testing out a feature that gives you the option to purchase a character upgrade directly. We’ll have more information to share later—including details on our character-upgrade plans for Asian regions where players don’t buy expansion boxes—but you’ll start seeing pieces of the process soon on the PTR, so keep an eye out.”

“We’re looking forward to the closed beta test, and we’re excited we’re able to give players their character boost immediately upon pre-purchasing—hopefully that will help tide you over while you’re waiting for the epic battle for Draenor to begin. Stay tuned for more information on presales and our beta plans, and we hope you’ll join in and help us test this stuff out when it hits the PTR.”
Læs hele blog indlægget het!

Det som den person, jeg snakkede med, fik ud af denne artikel var:
Man kommer til at kunne starte en level 1 karakter, og derefter betale for at få den i level 90.

Så følgende scenario kunne opfyldes: 
At eksempel 10 mennesker laver en level 1 karakter, og derefter betaler, og for derefter en level 90.

Vi er fuldstændig enig om, at der kommer en feature som gør det muligt, at gratis og booste 1 karakter til level 90.

Men denne snak omhandlede om man løbende, kunne betale sig til det.
Det endte ud i en længere Facebook samtale, hvor vi prøvede at argumentere i mod hinanden.
Jeg håber personligt ikke 100% at det kommer til at SKE!  Jeg nægter at tro på at Blizzard er så dumme.
Når jeg siger dumme, mener jeg at jeg tror at Blizzard vil miste mange af deres kerne spillere på det.

 

Men hvad mener i?

 • Tror i at der kommer sådan en funktion?
 • Vil i være glade for at kunne booste jer karakter til level 90, bare ved at betale penge?
 • Vil det være klogt eller dumt af Blizzard at indfører sådan en funktion?

 

 

About The Author

Hjemmeside Ansvarlig

Matias arbejder som IT koordinator og tidligere Hardcore World of Wacraft spiller. Igennem tiden har Matias spillet op til flere spil på et højere plan såsom: Dota, Counter Strike, World of Warcraft. Derfor er hans interessefelt helt sikkert MMO spil, men han holder sig heller ikke tilbage fra en god skydekamp - Indtil han mister sin tålmodighed. Matias er ejer af GabbleGaming.

Related Posts

2 Responses

 1. Madsxo

  Der kommer ikke sådan en funktion.. og heldigvis for det!
  World of Warcraft er de seneste par år kun gået ned ad bakke. De har gjort spillet alt for nemt, desværre. Blizzard gør nemlig det at de lytter til alle de børn der spiller det og brokker sig over noget de ikke har forstand på! I stedet for at lytte til de spillere som faktisk har spillet World of Warcraft i mange år, og har forstand på det.
  Jeg spiller stadig selv og er stadig underholdt men, det er ikke det samme spil det var engang.
  Angående boost til lvl 90:

  Det bliver sådan at i Warlords of Draenor for alle ét gratis boost til lvl 90. De gør det af reklame i håb om at få flere spillere med i spillet. Men det er endnu en fejl! De tror de for flere spillere ved at gøre det nemt for dem at følge med, men hvis de vil have flere spillere er de nød til at gøre det sværer.

  Svar
  • Matias

   Jeg håber du har ret Madsxo.
   Men har desværre også hørt det rygte, at med sådan en funktion her, vil de få mange af de “dårligere” spil ind i World of Warcraft, da de så har mulighed for at kunne komme hurtigt op uden at skal lave noget, end at betale. Og den pointe giver meget god mening.

   Men jeg tror at de vil miste mange af de inkarneret spillere, hvis de tilføjer sådan en funktion, som at kunne betale sig konstant fra det.

   Og husk at de har også sagt at fra level 90-100, bliver ligeså hårdt som fra 1-90.

   Mvh
   Matias

   Svar

Leave a Reply

Your email address will not be published.