Entertainer

Er du klar til at bringe festen til Dungeons & Dragons (D&D)? Så er det på tide at belyse “Entertainer”-baggrunden. For dig, der elsker skuespil, musik, dans og mest af alt, underholdning, er dette din chance for at bringe en sprudlende og karismatisk karakter til spillet.

I Players Handbook 5th Edition præsenteres “Entertainer”-baggrunden, der bringer showbiz til den fantasifulde verden af D&D. Du får mulighed for at påtage dig rollen som en skuespiller, danser, musiker eller en hvilken som helst anden type entertainer, hvis historie har formet dit liv og eventyr.

Entertainer i spillet

En nøgle feature af “Entertainer”-baggrunden er “By Popular Demand”. Denne feature giver din karakter gratis logi og mad på diverse spillesteder i byen som tak for din underholdning. Desuden vil du være i stand til at finde arbejde i næsten enhver by, du besøger, idet folket elsker at blive underholdt med nye historier og melodier.

Entertainers har ikke blot evnen til at behage publikum med deres optrædener, men besidder også dygtigheder i akrobatik og optrædener samt værktøjsfærdigheder inden for et musikinstrument og en form for underholdningskunst, som jonglering, tumling, trylleri, dans eller sang. Du vil være et hit, uanset hvor du går.

Er Entertainer baggrunden noget for dig

At spille en Entertainer byder på en række interaktive og kreative muligheder i dit spil, giver et sjovt twist til udfordringer og dialoger og hjælper med til at skabe en levende atmosfære i gruppen.

Husk, som alt andet i D&D, har dine handlinger konsekvenser. Dit publikum kan undertiden inkludere fjender, og en simpel fejl kan ændre stemningen hos mange. Så uanset om du vil jonglere med ild eller synge en forvandlingsmelodi, er det op til dig at bruge dine evner med omhu.

Ekstra inspiration til din baggrund

Hvis du er på helt bar bund ang. hvordan din karakters personlighed skal være, hvad der har været med til at forme din karakter inden eventyret starter. Så tilbyder Players Handbook 5th Edition, en hjælpende hånd i form af 4 rækker af henholdsvis personlighedstræk, idealer, personlighedsfejl og personlige bånd til andre personer fx. en mentor eller god ven.

Disse lister kan være en god måde at skitsere hvordan din karakter ser på omverdenen, og hvis du gerne vil se dem står de udførligt beskrevet i Players Handbook 5th Edition side 121-141.

Konklusion omkring Entertainer baggrunden

I sidste ende, med Entertainer-baggrunden, er scenen din. Så find dit spotlight, nyd bifaldet og mærk magien ved at blive hovedpersonen i dit eventyr. Held og lykke med dit spil!

Skulle dele af Entertainer baggrunden tiltale dig, men mangler den en smule af dit eget flair, så snak med din DM. Tit kan man ændre lidt på tingene så det passer til din egen ide om karakteren.

Husk, din DM er der for at hjælpe dig gennem et episk eventyr, så længe du spørg om hjælp kan i sikkert finde ud af noget.

Venlig hilsen Din DM