Playstation 4 løber med første runde

Så fik vi endelig set Playstation 4 for første gang. Den blev vist frem for pressen i nat på den store årlige E3-messe. 
Lad os med det samme slå fast – Playstation fører kampen over Xbox One stort! 

Glemte vi at sige at Playstation 4 er 1000,- billigere end Xbox One? 

Vi kender det – Begge konsoller kommer på marked og så er der dømt krig i mellem Playstation og Xbox fans. Begge konsoller kommer ud lige inden Jul, så der er masser af tid til at skrive det på ønskesedlen. Både Sony og Microsoft prøver begge at lokke med hver deres speciel spil og hver deres features.

Vi er bare desværre snart derhenne, at de kan stort set kan det samme, hvilke vil sige at vi er ude i om folk bedst kan lide den ene eller anden controller, eller smag og behag.

Men uanset hvordan og hvorledes, så er der ingen tvivl om at Playstation løber med sejren indtil videre, der er mange flere Playstation 4 bestilt i USA, end Xbox One. Rygterne går ligeledes på at Microsoft har “skudt sig selv i foden”, ved at lave rigtig mange features om hele tiden til Xbox One, og derfor er folk flygtet fra Xbox One.

Med den seneste nyhed her, så er der ingen tvivl om at Playstation 4 også fører stort, i forhold til at de er 1000 kroner billigere end Xbox One, det kan godt være at Microsoft ikke tror at 1000 kroner betyder meget, men det er lige præcis så mange penge, som kan gøre at folk hellere vil købe en Playstation 4 end en Xbox One.

Hvis trenden er ligesom den har været de sidste par gange, er det kun de store spillere, som køber Playstation og Xbox til at starte med, da folk er blevet meget vant til at inden for et års tid efter lanceringen, falder begge konsoller en del i pris og der vil så komme en del flere og købe.

Men det bliver spændende!
Her fra GamerGuru tror jeg godt at vi kan vove at påstå at Playstation 4 løber nok med den første sejr.

[BT]