Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants in Manhatten

TMNT: Mutants in Manhatten – udgivelses dato afsløret

Platinum Games har udgivet en frisk ny trailer af Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants in Manhatten, hvori slutningen afsløre udgivelses datoen for spillet; den 24. maj.

Gamestop havde tidligere sat en pladsholder dato for TMNT: Mutants in Manhatten til i slutningen af 2016, men spillet udkommer før forventet. Det fire spiller co-op spil kommer til maskinerne PC, Xbox 360 & One, Playstation 3 & 4.

Spillet indeholder:

I spillet har du mulighed for at spille som de fire kendisser: Den aggressive Raphael, geniet Donatello, den beherskede Leonardo og den altid sjove Michelangelo, og her taler vi selvfølgelig om vores fire skildpadde mutant ninjaer og ikke kunstnerne. I traileren ser vi vores helte kæmpe mod deres ikoniske skurke, heriblandt, Bebob, Rocksteady, Karai og Shredder. Hvilke andre udfordringer ligger foran vores ninjaer må man vel vente og se. Spillet lover et blandet design mellem ‘cel-shaded’ grafik (metode til at efterligne tegneserier og give det et mere karakteristisk papir-lignende udseende) og lynhurtig kampstil, hvilket ikke er overraskende når Platinum Games er udgiveren. Fire spillers online co-op bliver en del af spillet, dog er der stadigt ikke blevet konstateret om der kommer til at være lokal co-op. Jeg håber selv på en lokal co-op og regner med at Platinum Games giver mere information om det inden udgivelsen.

Udgivelsen ligger tæt op ad filmen, Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows, som rammer biograferne den 2. juni, for også at nævne en speciel episode fra Nicklelodeons tegneserie, den 27. marts som vil indeholde 80’ernes version af brødrene som rejser igennem dimensioner for at møde deres nutidige modparter. En god periode for alle TMNT fans må man sige.

Så hvis du er Ninja turles fan, eller måske endda bare er interesseret i at prøve netop det her spil, så køb Mutants in Manhatten, få samlet fire af dine venner i håb om lokal co-op, ellers kan i spille det alene, køb massere af pizza og hyg jer med at få Shredder og de andre skurke ned med nakken, her den 24. maj.