Game of Thrones bliver til et spil

Fra bog, til tv-serie og det næste bliver spil. Telltale Games bliver, hvis rygtyer taler sandt, spil udviklerner der skal sørge for at Game of Thrones bliver til et spil. Hvorvidt vi kan forvente et spil med samme titel som vi kender fra tv-serien er endnu ikke til at vide.

Da IGN spurgte Telltale Games, fik de følgende besked:

“Vi får hele denne slags rygter om hvad vi kunne arbejde med. Officielt har vi ingen kommentar.”

Telltale har tidligere arbejdet med spil som, Jurassic Park, Tilbage til Fremtiden, The Walking Dead, Fables og The Wolf Among Us.

Da det stadig bare er rygter, er det ikke til at sige hvilket del af George R. R. Martin’s fantastiske univers der vil blive taget fat i. Har man læst bøgerne vil man kunne se en lille lighed mellem Telltale’s The Wlking Dead spil, hvor at hvert ”kapitel” er en enkelt persons oplevelser og observationer.

Det lader til at en del fans håber på at se mere fra før Game of Thrones Tv-Serien. Hvilket måske ville gøre spillet mere spændende end hvis vi bare spillede det som allerede er blevet vist i Tv-Serien.
Andre håber på at kunne spille som nogle af de ellers oversete roller. For at kunne få sat billeder på hvilke oplevelser de har sig igennem historien.
For at forstå efterspørgslen på de ting som fans ønsker at Telltale bruger når Game of Thrones bliver til et spil, bør man læse bøgerne!
Hvis Telltale tager fat i delen fra før Tv-serien, kan vi se frem til et land fyldt med; Magikere, Drager og de første folk!

Men lad os holde spændingen ud og se om der ikke snart kommer noget nyt fra Telltale.
Hvis du skulle bestemme, hvad kunne vi så forvente når Game of Thrones bliver til et spil?

Hold jer opdateret på siden her for flere Nyheder.!