Epic Adventure søger medlemmer

Står du og mangler en dansk social guild? Kunne du tænke dig at raide semi-hardcore i Legion? Eller bare hygge raide? Eller måske RBG?!
– Så er Epic Adventure lige noget for dig!

Vi er en stor dansk social PvE / PvP guild, med en aktiv TS, hjemmeside og facebook gruppe. Vi holder også tit IRL events.
Epic Adventure har eksisteret siden oktober 2014 og har altid været en dansk raiding guild – det er derfor nyt for os at lave PvP som guild med nu næsten 300 accounts i guilden.

Raiding:
I øjeblikket er vores hold 1 på “pause”, det vil starte op igen i Legion.I Legion kommer vi til at raide semi-hardcore med 3 raiddage om ugen ca. 3 timer. Dagene vides ikke endnu.
Kravene vil være at man er 100% klar til at kunne raide når raidet åbner. Vores mål er at kunne komme op i server rank hurtigt.

Vores hold 2 raider pt., men bliver meget snart lavet om til et boost hold, hvor vi vil booste folk for guld til guildbanken, sådan så vi har råd til at komme ordenligt igang når Legion udkommer. Vi har dog planer om at hold 2 bliver normalt igen i Legion, så vi søger folk til teamet! Hold 2 er et hygge-hold og raider to gange om ugen 19:30 – 22:00.

PvP:
Vi har et RBG hold, som laver RBG to gange om ugen fra 19:30 – 22:00. Lige pt. er holdet fyldt op, men vi kommer nok til at mangle folk i Legion.
I guilden er vi gode til, at lave battlegrounds sammen og sidde og hygge på TS imens.

Det sociale i guilden:
Eftersom vi snart er ved at være en stor guild, betyder dette også at der er kommet mere aktivitet, hvilket er fantastisk. Derfor kan vi skrive under på at du ikke joiner en kedelig guild. Vi sidder tit på TS og fjoller, holder fester IRL eller LAN! Vi har en lidt sort humor, er alle aldre og er ligesom en stor familie.

Vi holder til på Silvermoon og er selvfølgelig alliance.

Kontakt mig for mere info og eventuelle spørgsmål.

Hjemmeside: epic-adventure.shivtr.com
Mail: Epicadventure14@yahoo.com

Kom glad og lad os have et episk eventyr.

Vi ses!

Dette er et gæsteindlæg af Mille som er Guild Master i Epic Adventure.