Blizzard fjerner Diablo’s auktionshus

Diablo’s auktionshus har gjort det for nemt at blive ”god”. Det har gjort mange spillere utilfredse med Blizzards beslutning om at have et auktionshust, udviklerne bag Diablo har taget problemet op og er kommet frem til en løsning.

 

I et forsøg på at stoppe det ulovlige markedet for salg af udstyr i Diablo3 blev et auktionnshus lanceret kort efter udgivelsen. Meget lig auktionshuset i World of Warcraft hvor spillere fik muligheden for at sælge og købe mellem hinanden. En ekstra detalje til Diablo kom med ’real-money auctionhouse’, en funktion der skulle komme markedet for guld salg til livs.

Efter et år med Diablo’s auktionshus er priserne på guld helt i bund og et hvert ønskeligt stykke udstyr er tilgængeligt. Hvilket har fået mange spillere til at beklage sig over denne funktion, da de fleste har ment at det har undermineret selve kernen af det at spille Diablo!

I sammenhæng med at Udvidelse Reaper of Souls udkommer til næste år, har spil udviklerne bestemt at de vil lukke for både, gold- og real-money auktionshuset den 18. Marts 2014. Om datoerne for lukning af Diablo’s auktionshus og udvidelses pakken falder sammen står endnu i det uvisse.

Men en ting er vi blevet lovet i denne sammenhæng. Vi er nemlig blevet lovet at der i udvidelsen vil blive ændret på de items som dropper, de vil fremover være færre men bedre og mere episke!

Om den opdateringen, kaldet Loot 2.0, vil gøre dine drops område basseret melder historien ikke noget om, men lad os håbe at vi får noget af den charme som mange savner fra Diablo 2 tilbage.

Tag et kig på videon her under hvor udviklerne John Hight og Josh Mosqueira forklare om nogle af ændringer der vil komme, og hold dig opdaret på siden her for mere information.