Udbrydere skaber eSportspedia

En gruppe fra det kendte Leaguepedia.com har valgt at gå deres egne veje og melde sig ud af det kendte Curse Network.

Den nye hjemmeside kommer til at gå under navnet eSportspedia.com og vil blive kørt videre at størstedelen i der til dagligt kørte Leaguepedia.com. Den nye twitterprofil vil komme til at hedde @eSportspedia, og det samme som hjemmesiden.

Der er blevet annonceret en pressemeddelelse senere i dag, som skal svare på mange af de svar der er blevet spurgt.

Man skal dog ikke frygte for at de tjenester man har betalt for under navnet Leaguepedia ikke vil blive ført med over. Har du købt Leaguepedia app’en vil den løbende blive opdateret til eSportspedia. Ligeledes er deres eSportsradio også taget med over i det nye projekt.

Der løber allerede rygter om at skiftet skyldes problemer i Curse bestyrelse, så om vi ser en stor udskiftning er et af de store spørgsmål. Skiftet har også kunne ses i form af den dalende opdatering på Leaguepedias hjemmeside.

Curse Network har angiveligt også solgt en anpart af Leagupedia til Azubu som har været en stor magtfaktor inde på LoL scenen. I øjeblikket prøver Azubu at få en streamservice op og køre.

Vi følger nyheden tæt og opdatere når der er givet en pressemeddelelse.

Det nye hjemmeside vil stadig kun have hovedfokus på spillet League of Legends. Der skulle ikke være nogle planer om at inddrage andre titler såsom Counter Strike: Global Offensive eller DotA2.