SK, Fnatic og Alliance er videre til VM

SK, Fnatic og Alliance er videre til VM

De tre hold SK, Fnatic og Alliance er videre til VM som bliver afholdt Asien dette år, af Riot Games.

Fnatic og Alliances vej til en plads til VM var noget nemmere end den SK stod overfor. De to hold var allerede sikret en plads i semifinalerne ved regions-opgøret og skulle derfor kun vinde en kamp, mens SK skulle vinde nogle flere.

Fnatic kom op imod Roccat, om vidste sig at være besværlige. De endte med at skulle ud i en 5. kamp efter at den stod 2-2. Roccat bragte sig i finalekampen foran, men kunne ikke modstå den taktikske maskine ledt af den tidligere professionelle spiller, Areneae.

Alliance derimod skulle kæmpe mod SK Gaming. Det startede med et brag hvor det første spil nær tog en time – Og det næste næsten ligeså lang tid. Det endte dog med at Alliance lukkede af for SK Gaming, med slutresultatet 3-1. Selv udtalte supportspilleren Nyph følgende:

We made it to Worlds!!! That’s what we trained for the whole year and it paid out.

Taberne af de to semifinaler, Roccat og SK Gaming skulle nu op imod hinanden og dyste om hhv. 3. og 4. pladsen.

Det var en kamp der var ledt af SK Gaming. De endte med at tage den hjem rent, 3-0. De var også hurtige ude på facebook og fejre sejren:

We are going to Worlds!

SK Gaming kommer derfor til worlds efter at de sidste år ikke formåede at kvalificere sig.

Af wildcardturneringen der bestod af Legacy, Russian Force og Dark Passage var det DP der trak det længste strå efter at have besejret de andre hold. Legacy formåede dog at smide flere overraskelser både på den internationale og nationale scene, ved at hive et map væk fra Dark Passage og slå Immunity på hjemmefronten.

Kommer du til at følge dette års VM i Asien? Hvem tror du der løber med det længste strå?