Silkeborg eSport afslører Silkeborg Ligaen

Silkeborg eSport har afsløret planerne om at afholde en liga der skal fremme talentudviklingen og sammenholdet i klubben.

Bestyrelsen i Silkeborg eSport har længe snakket om hvad det næste store skridt skulle være for klubben, hvoraf de fandt frem til at en liga kunne være med til at videreudvikle klubben og åbne op for muligheder som klubben ikke har set før.

Tilmeldingsfristen er d. 7 juli, hvilket er lidt under en måned. Der er også visse adgangskrav de enkelte hold skal overholde, såsom at man enten skal være en del af klubben eller en del af deres samarbejdspartnere. Det er dog muligt at åbne en form for dispensation for at deltage.

Kampdagen vil være søndag, hvilket gør at det ikke bliver sat på samme tidspunkt som Gaming.dks liga. Der er derfor god mulighed for at deltage i begge.

Der spilles kl. 19 og 21, altså to runder på en dag.

Vinderen vil kunne præge titlen som Silkeborg Champions. En titel som holdene under Silkeborg eSport vil gå efter at vinde til deres klub.

Vi fik fat på formanden, Andreas Høstbo, som har givet følgende statement:

Vi er glade for at kunne annoncere sådan et tiltag – Målet med Silkeborg Liga er som bekendt at fremme talentudviklingen tildels i vores egen klub, men også i hele Danmark.

Der er dog et par krav som man ville skulle overholde hvis man er et freelance-hold. Vi har valgt at sætte dette på, så vi ikke modtager en million deltagere og derfor skal bruge alt vores tid på administrationen af ligaen.

Vi vil i stedet vurdere ud fra hvert enkelt hold/klub for at se om de rent faktisk vil det her.

Vi er en forening, hvilket gør det muligt at melde sig ind hvis man kan tilslutte sig vores vedtægter og åbner accept af bestyrelsen, og ikke mindst vores sportschef Andreas Nielsen.

Vil man deltage er man velkommen til at sende os en mail på agien_den@live.dk. Lad os finde ud af noget.”

 Der er blevet sendt invitationer ud til Roskilde eSport og Ikast-Brande eSport.