Den europæiske del af LCS er netop slut – Der er dog mere på programmet i weekenden, hvor blandt andet rivalerne CLG og TSM skal spille mod hinanden.

Det hele starter ud kl 21 dansk tid, hvor compLexity skal vise sit værd mod Curse Gaming. Indbyrdes har de to hold vundet en kamp hver, men i den samlede statistik er compLexity to kampe bagud for Curse – Skal de nå at indhente dem, så det nu.

Efterfølgende skal det europæisk prægede mandskab Evil Geniuses op imod de tidligere amerikanske mestre fra Cloud9. Det er en kamp der betyder meget for Cloud9 hvis de skal nå at være med i ræset om de to semifinale-pladser.

Og så kommer den tredje kamp i den bedste sendetid – Counter Logic Gaming mod Team SoloMid, som i øvrigt er besat af en dansk spiller på midlanen, nemlig Bjergsen. Begge hold kører med 11 sejre og 7 tabte. Igen står det lige indbyrdes, så alt ville kunne ske.

Til slut lukker kinesiske LMQ og Dignitas showet af med endnu et topopgør. Her ser det dog anderledes ud indbyrdes da Dignitas har formået at vinde begge af deres tidligere kampe mod LMQ. Vil de kunne gøre det igen, eller kan LMQ tage hævn denne gang?

Du kan selv se kampprogrammet, stillingen og andet her.

About The Author

Redaktør

Far til to og så er jeg uddannet indenfor salg, marketing samt finans og arbejder til dagligt som sagsbehandler. Når skemaet tillader det bliver der spillet RPG eller Moba. Når internettet fejler bliver det også til lidt Warcraft 3 eller Age of Empires 2.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.