NationWars vender tilbage

Efter en succesfuld sæson kan O’Gaming TV annoncere endnu et verdensmesterskab i spillet Starcraft2.

16 lande vil deltage i kampen om de mange penge i præmiepuljen. Præmiepuljen ligger i denne sæson på $9600, og du har derfor en god mulighed for at se dine yndlingsspillere i aktion når det hele går løs d. 7 maj. Turneringen kommer til at vare over to måneder, hvor RO16 vil blive spillet d. 7, 14, 21 og 28 maj. RO8 spilles herefter d. 1 juni og til sidst har vi finalen d. 28 juni.

Som nævnt ovenover vil der være $9600 at kæmpe om – Beløbet har dog mulighed for at blive større ved hjælp af donationer. Førstepladsen får der $5100 + 53% af de indsamlede midler. 2. pladsen må tage sig til takke med $2700 + 28%,, 3. pladsen får $1200 + 13% og til sidst vil fjerdepladsen få $600 + 6% af de indsamlede midler.

Formatet til turneringen vil være det klassiske All-kill i en bedst-ud-af 7. Hvert hold får muligheden for at genoplive en af deres spillere.

Kunne du tænke dig at støtte dette projekt kan du hjælpe til ved at klikke her og donere dine penge. Du har mulighed for ovenover at se hvordan pengene vil blive distribueret mellem pladserne.

Turneringen vil finde sted i Le Trianon, Paris som er en sal af rimelig kaliber. Der er plads til 1100 tilskuere, så vil du ned og se det skal du allerede nu begynde at bestille en plads.

De lande som deltager er Frankrig, Sverige, Norge, Tyskland, Spanien, Rusland, Ukraine, Polen, Canada, USA, Italien, Mexico, Danmark, Finland, Belgen og England.

Du kan læse mere om NationWars ved at klikke her.