billetter til VM

LCS sommersæson starter i morgen

I morgen går det løs, når vi endnu engang vil få en masse spændende kampe på programmet. LCS Summer Split starter op, og vi er klar! For jer der skal have en hurtig update, så er LCS EU den bedste turnering der findes i Europa og indeholder alle de bedste spillere.

I sidste sæson så vi Fnatic tage imod SK-Gaming i finalen i det legendariske Él Classico, hvor Fnatic løb med det længste strå med sejren 3-1. Ingen havde dog spået SK Gaming en tur i finalen da de i sæsonstart havde formået at skifte 4 spillere ud.

Tredjepladsen gik også til det polske ROCCAT, som formåede at slå en af storfavoritterne Alliance.

LÆS OGSÅ: Odds på eSport – Kig her!

Vi får ikke nogle nye hold at se i år – Der er dog hold der har haft skiftet ud, men det er de samme klubber. Den mest overraskende udskiftning må siges at være spilleren Alex Ich fra Gambit Gaming. Han vil i fremtiden spille på amatørholdet Ninjas In Pyjamas.

Derudover er Amazing fra Copenhagen Wolves blevet solgt til den succesfulde amerikanske klub Team SoloMid. Til at erstatte Amazing har de fået fat i AIRWAKZ. Kunne du tænke dig at vide mere om AIRWAKZ kan du klikke dig ind her.

De otte klubber der er tale om er følgende; SK Gaming, Fnatic, Roccat, Alliance, Copenhagen Wolves, Millenium, Supa Hot Crew og Gambit Gaming.

Til at starte ballet imorgen, kl 17(!), har vi finalisterne SK Gaming og Fnatic. Efterfølgende vil vi se ROCCAT og Millenium give den gas. I kan se en fuld oversigt over ugens kampe nederst i nyheden.

 LÆS OGSÅ: eSport Danmark – Hvem er de?

Vi vil senere i dag eller i løbet af i morgen lancere vores første bud på hvem der kan løbe med sejren i nogle af kampene. Hvem er dit bud? Giv det til kende i kommentarfeltet nedenunder eller i vores foum som du kan finde her.

Oversigt over kommende kampe
Kampprogram – Uge 1
SK GamingD. 20Fnatic
ROCCATMillenium
Copenhagen WolvesAlliance
MilleniumSupa Hot Crew
Gambit GamingROCCAT
SK GamingD. 21Gambit Gaming
Copenhagen WolvesMillenium
AllianceSupa Hot Crew
SK GamingCopenhagen Wolves
Supa Hot CrewROCCAT
AllianceFnatic
Gambit GamingD. 22Alliance
FnaticCopenhagen Wolves
MilleniumGambit Gaming
ROCCATFnatic
Supa Hot CrewSK Gaming