LCS EU: Week 10 Day 1

I morgen fortsætter Europas bedste League of Legends liga, hvor der er endnu 4 spændende kampe på programmet.

Tiden er ved at nærme sig playoff, når ligaen nu går ind i sin anden sidste uge. Alt kan nå at ske endnu da der kun er en sejr der adskiller 1. pladsen fra 5. pladsen. Nede i bunden af rangeringen finder vi Millenium som også skal i aktion med deres nye spiller for første gang.

Millenium starter ud med at tage imod Copenhagen Wolves. Begge hold kæmper ivrigt efter at komme ud af nedrykker-pladserne hvilket gør at vi helt sikkert kan forvente en tæt kamp. Samtidig har Millenium fået fat i en ny spiller der skal vise sit værd blandt Europas bedst.

Øverst deler russiske Gambit Gaming og SK-Gaming førstepladsen med 13 sejre og 9 tabte. Og netop disse to hold skal i kamp i morgen som kan afgøre førstepladsen.

Herefter tager de tidligere nummer 1, ROCCAT imod Alliance som i sidste uge viste hvilke profiler de har på holdkortet. Henrik ‘Froggen‘ Hansen tager sig helt sikkert ikke til takke med et nederlag.

I den sidste kamp om torsdagen tager Fnatic imod SUPA HOT CREW. Det er en kamp hvor Fnatic kæmper om at være med i toppen af ligaen og SUPA HOT CREW som prøver at vriste sig fri fra nedrykkerstregen.

Kampprogrammet
Torsdag
MilleniumCopenhagen Wolves
SK GamingGambit Gaming
ROCCATAlliance
Supa Hot CrewFnatic
Standings
  1. Gambit Gaming
  2. SK Gaming
  3. ROCCAT
  4. Alliance
  5. Fnatic
  6. Copenhagen Wolves
  7. Supa Hot Crew
  8. Millenium

 

Links:

LCS EU: Week 10 Day 1