Grupper til Copenhagen Games annonceret

Grupperne til Danmarks største LAN, Copenhagen Games, er blevet annonceret. Turneringen er i formatet GSL som mest er udbredt på den koreanske scene.

I gruppe 1 er der de to danske hold naptoR.factory mod CDAY-Gaming. De skal starte ud mod hinanden – Vinderen af den kamp får æren af at møde det svenske powerhus, Ninjas in Pyjamas.

Gruppe to skal de to hold, eSpuma og Aesthetic op imod hinanden. Det franske hold Titan står derefter klar til at tage imod vinderen af den første kamp.

Gruppe 3 er en noget større gruppe og præget af flere internationale hold. 1 dansk hold, FIXNATION er en del af denne gruppe som også består af polske Virtus.pro, finske Team Menace.fi og det norske tophold AGENT.no.

Gruppe 4 er præget af to svenske tophold, Fnatic og Karnage eSports. Derudover skal det norske mandskab LORD$NEVERDIE også vise sit værd. Til sidst er der det danske mandskab som også lige rykkede op i Superserien i den danske turnering som bliver afholdt af Gaming.dk, jQntefabrikken.

I Gruppe 5 vender vi snyden til Danmark igen, da der kun er et udenlandsk hold til stede her. Det er det forholdsvis ukendte KapinA som skal op imod Bango-I-Karise. I den anden kamp har vi Danmarks stolthed, Team Dignitas som skal åbne op imod Falconax.

I gruppe 6 skal de to svenske hold LBG eSports og xspell.se op imod hinanden mens de to danske hold OXzone? og Coyotes eSports kæmper i den anden ende.

Gruppe 7 tæller det franske hold Team LDLC.com som skal op imod det eneste serbiske hold til dette års Copenhagen Games, NecroRaisers.oZone. Det danske hold NewStyle skal op imod landsmændene Crack Shots.

Gruppe 8 består udelukket af danskere. Her har vi blandt andet Reason Gaming som skal op imod Sunken Souls. I anden kamp skal FLÆKKETID duellere med nQrrebronX.

Gruppe 9 har holdet 3DMAX som skal kæmpe mod Kartfols Kartoffel Klan, mens TEAMGOK tager imod ZET-eSports.

I gruppe 10 tager tyske mousesports imod hÆst mens vi også får besøg fra Avenue eSports som skal tage deres første kamp mod Sespåmermaid på dansk grund.

Gruppe 11 består af mange svenskere – tre hold, Team Property, rizeGaming og powerhuset Lemondogs. Det sidste hold består af danskerne fra Silkeborg, Silkeborg eSportsclub.

I gruppe 12 ser vi den gamle organisation H2K-Gaming som besøger Danmark endnu en gang. H2K skal op imod det ukendte danske hold R2R. I den anden kamp  har vi tyske Team Wild Fire som tager imod Pansy Hippo Alliance.

Gruppe 13 Publiclir.se er på besøg i Danmark når de skal åbne op imod PigsRUs. Et af Danmarks mest succesrige organisationer resultatmæssigt, tRICKED er også på besøg og skal tage imod danskerholdet TAKTIKSTATIV.

Gruppe 14 er en blandet gruppe. Det britiske hold fm-eSports skal tage imod endnu et norsk hold i form af Expert Gaming. I den anden ende tager danskerne hos ESC ICY BOX imod svenskerne NoDiceGaming.

Gruppe 15 er den allersidste gruppe, men det betyder ikke at kvaliteten på hold her er svækket. I denne gruppe har vi blandt andet tyske Team ALTERNATE som skal op imod nordmændene Nordic Warthogs. I den anden gruppe er finske ENCE eSports at finde som skal møde NoPainNoGain.

Der er derfor udsigt til en del underholdning – Både for deltagere og får os seere.

Links:

http://copenhagengames.com/results/trust-fona-csgo/