FORG1VEN dømt af RIOT

Spilleren fra Copenhagen Wolves, Konstantinos ‘FORG1VEN’ Tzortziou er blevet dømt en bøde på $1000 af RIOT Games.

De to relevante love som han har overtrådt er blandt andet 10.2.7 som nævner at LCS eller RIOT kan idømme en spiller der har brudt Summoner’s Code eller League of Legends Term of Service. Den anden regel er 10.2.9 hvori der bliver beskrevet at en spiller i EU LCS ikke må opføre sig uansvarligt.

FORG1VEN har i løbet af de sidste par måneder vist enormt dårligt opførsel i SoloQ og på diverse streams. FORG1VEN har blandt andet den højeste rapportscore end nogen anden LCS spiller har. Derudover har han ikke vist en vilje til at forbedre sin opførsel, ifølge RIOT, hvilket var dråben der fik bæret til at flyde over.

Flertallet af turneringsfølgerne vil mene at topfigurerne skal statuere et eksempel, noget som FORG1VEN ikke har gjort med denne overtrædelse. Han er derfor blevet idømt en bøde på $1000 svarende til ca. 5.300 danske.

Han er den eneste græske spiller i EU LCS, og repræsentere uofficielt derfor hele landet i turneringen. FORG1VEN har blandt andet slået rekorden i flest creepkills med 652.

 

Links:

http://forums.na.leagueoflegends.com/board/showthread.php?p=46412441#post46412441