EU Challenger Series har kickoff i morgen

I morgen spilles semifinalerne i EU Challenger Spring Playoffs, hvor de fire hold, Ninjas in Pyjamas, Reason Gaming, Cloud 9 HyperX Eclipse og Denial.EU skal kæmpe om finalepladserne.

I den første kamp møder vi Cloud 9 mod Denial.eu. CLoud 9 har længe været en af favoritterne til at komme i promotionkampene og derved få muligheden for at kvalificere sig til LCS EU. Cloud 9 har dog haft problemer med deres jungler Tri ‘k0u’ Lam, hvilket kan have svækket deres potentiale.

Derudovar har Cloud 9 også den tidligere Gambit Gaming spiller, Erih ‘Voidle‘ Sommermann på holdkortet. Denial derimod er netop blevet samlet op af organisationen og vil derfor give den ekstra gas for at vise deres værd. Holdet er polsk, og hvis det kommer med i EU LCS vil der derfor komme endnu et rent polsk hold.

I den anden kamp tager Ninjas in Pyjamas imod det danske hold Reason Gaming. Begge hold er præget af dansk blod – Omend NiP kun har en spiller i form af Morten ‘Zorozero’ Rosenquist. NiP tæller tre tidligere VM-deltagere, hvilket gør dem til favoritter over Reason.

Links:

http://www.in2lol.com/en/live/LCS